Αλλαγή στις ημερομηνίες των Waterboys στην Ελλάδα

08.06.2007
Η σειρά των εμφανίσεων των Waterboys στην Ελλάδα άλλαξε.
Η σειρά των εμφανίσεων των Waterboys στην Ελλάδα άλλαξε. Όσες και όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους (τα οποία εξακολουθούν να ισχύουν) και δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις συναυλίες στις νέες ημερομηνίες, μπορούν να τα εξαργυρώσουν άμεσα από το σημείο προπώλησης από όπου τα προμηθεύτηκαν.

Το νέο πρόγραμμα έχει ως εξής: THE WATERBOYS + Special Guests

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ / ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Τιμή Εισιτηρίου: 20 ευρώ (τα πρώτα εισιτήρια / περιορισμένος αριθμός) - 25 ευρώ (προπώληση) - 30 ευρώ (ταμείο)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007
ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ"
Doors Open: 20:00
Τιμή Εισιτηρίου: 30 ευρώ (τα πρώτα εισιτήρια / περιορισμένος αριθμός) - 35 ευρώ (προπώληση) - 40 ευρώ (ταμείο)
Προπώληση: Ticket Point (Ακαδημίας & Γενναδίου 3, τηλ. 210 3840020) - www.i-ticket.gr (τηλ. 801 11 60000)

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007
PRINCIPAL CLUB THEATER / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τιμή Εισιτηρίου: 30 ευρώ (τα πρώτα εισιτήρια / περιορισμένος αριθμός) - 35 ευρώ (προπώληση) - 40 ευρώ (ταμείο)


Καλοκαίρι και ...The Whole Of The Moon?!
Η Astra παρουσιάζει τους Waterboys, την Πέμπτη 7 Ιουνίου στην Τεχνόπολη, στο Ηράκλειο Κρήτης, την Παρασκευή 8 Ιουνίου, στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη (στο πλαίσιο του 21ου Φεστιβάλ Δήμου Υμηττού), στην Αθήνα, και το Σάββατο 9 Ιουνίου, Principal Club Theater, στη Θεσσαλονίκη!

Το πολυαγαπημένο συγκρότημα από τη Βρετανία επιστρέφει δυναμικά, με τον σπουδαίο Mike Scott πάντα στο τιμόνι, λίγο μετά από την κυκλοφορία του νέου album τους, Book Of Lightning, το οποίο πήρε για άλλη μια φορά εξαιρετικές κριτικές από το σύνολο του μουσικού Τύπου. Μετά από 25, περίπου, χρόνια πορείας στο μουσικό στερέωμα, οι Βρετανοί Waterboys δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Ο μοναδικός ήχος τους πλούσιος, επικός, έντονα δραματικός και αληθινά μεγαλοπρεπής συνδυάζει με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο τη folk με το rock’n’roll. Χρησιμοποιώντας στην ενορχήστρωση και την παραγωγή τεχνικές παρόμοιες με εκείνες του δημιουργού του περίφημου Wall Of Sound, Phil Spector, κατόρθωσαν να δώσουν τέτοιον όγκο στα τραγούδια τους που οι κριτικοί, σε μια προσπάθεια να περιγράψουν περιεκτικά τον ήχο τους, τους προσέδωσαν το χαρακτηρισμό της Μεγάλης Μουσικής!

Κομμάτια σαν τα The Whole Of The Moon, Fisherman’s Blues, The Pan Within, Don’t Bang The Drum, Return Of Pan, Glastonbury Song, αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα του μοναδικού στυλ τους και παραμένουν αγαπημένα του κοινού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, εδώ και πολλά χρόνια.

Οι πόρτες στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, έναν χώρο όμορφο και οικείο στο κοινό της Αθήνας, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί διαθέτει και πολύ μεγάλο parking , θα ανοίξουν στις 20:00.

Η συναυλία θα ξεκινήσει με την εμφάνιση special guests, το όνομα των οποίων θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει άμεσα από το www.i-ticket.gr (τηλ. 801 11 60000) και από τη Δευτέρα 23/4 στο Ticket Point (Ακαδημίας & Γενναδίου 3, πίσω από το ναό της Ζωοδόχου Πηγής, τηλ. 210 3840020). Η προπώληση θα αρχίσει από την τιμή των 30 ευρώ (για έναν περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων) και θα συνεχιστεί στα 35 ευρώ.

Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 40 ευρώ. Η τιμή του εισιτηρίου για τη συναυλία της Κρήτης θα ξεκινήσει από τα 20 ευρώ (για έναν περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων). Η προπώληση θα συνεχιστεί στα 25 ευρώ, ενώ στο ταμείο θα είναι 30 ευρώ. Στην αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης θα ισχύσουν ακριβώς οι ίδιες τιμές με την Αθήνα (30 35 40).

Η συγκεκριμένη πρακτική, δηλαδή η κυκλοφορία και διάθεση ενός περιορισμένου αριθμού φθηνότερων εισιτηρίων στο ξεκίνημα της προπώλησης, θα ισχύσει σε όλες τις μεγάλες καλοκαιρινές συναυλίες που θα διοργανώσει η Astra και οι οποίες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Οι τιμές των συγκεκριμένων εισιτηρίων θα είναι ιδιαίτερα προσιτές και θα βρίσκονται κοντά στο επίπεδο εκείνων που αφορούν σε συναυλίες οι οποίες γίνονται σε κλειστούς και μικρότερους χώρους.