ALTAMIRA: Κήπος με Θέα

14.05.2007
Η γλυκιά ραστώνη του καλοκαιριού συναντά τη μαγεία και την κινηματογραφικών διαστάσεων έμπνευση στο γυάλινο - κλιματιζόμενο - κήπο ενός ανακαινισμένου αρχοντικού στο Μαρούσι.
Η γλυκιά ραστώνη του καλοκαιριού συναντά τη μαγεία και την κινηματογραφικών διαστάσεων έμπνευση στο γυάλινο - κλιματιζόμενο -κήπο ενός ανακαινισμένου αρχοντικού στο Μαρούσι. Ένας καταπράσινος κήπος με εξωτικά μενού - πραγματικές «γεύσεις θεών», σας μεταφέρει στο Μεξικό, την Ινδία, την Άπω Ανατολή, την Αραβία, με το μαγικό χαλί... Altamira!

Αναχωρήσεις καθημερινά για ένα υπέροχο γευστικό ταξίδι στις γειτονιές του Κόσμου. Εξωτικά πιάτα με φρέσκα υλικά της ελληνικής υπαίθρου σε υπέροχους συνδυασμούς για νοσταλγούς της χαμένης απόλαυσης. Σκηνοθετήστε το δικό σας «έργο τέχνης» με πρωταγωνιστές την παρέας σας και συνταγές αρωματικά πλούσιες και ελαφριές ( προσαρμοσμένες στα μεσογειακά μας γούστα, προσιτές σε τιμές) από τις αυλές Αυτοκρατόρων Μάγιας & Μινκ ( μαγειρευτά μεξικάνικα μόλε, νούγιες με θαλασσινά).

Δείπνα εμπνευσμένα από παλάτια σουλτάνων και μαχαραγιάδων (ινδικές πίτες με 3 αρωματικά τσάντεϋς, ψητά φιλετάκια σε κρέμα καρύδας, παγωτό με σπόρους... παπαρούνας). Συνοδέψτε με αυθεντικά cocktails και Ντακίρις Αβάνας από το κουβανέζικο Μπαρ Φλωρεντίτα, Μαργαρίτες και Μοχίτος. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε Καϊπιρίνιαν με απόσταγμα ζαχαροκάλαμου από την Μπάϊα.

Κρατήσεις θέσεων από τις 7 το απόγευμα για αξέχαστες «διακοπές».


Multi - Ethnic Coffee Bar Restaurants ALTAMIRA

Μαρούσι, Περικλέους 28,
Τηλ. 210 61.42.767, 61.28.841 ( με κήπο-όαση, ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
)

Κολωνάκι: Τσακάλωφ 36,
τηλ. 210 36 39 906, 36.14.695 ( από τη 1 το μεσημέρι ).