Barcelona in Athens 2007

06.07.2007
Οι Ojos de Brujo τηρούν την υπόσχεση που έδωσαν στο ελληνικό κοινό «να επιστρέψουν» και συμμετέχουν μαζί με τους Globalistas και τη Mucho Gusto στη διοργάνωση του Barcelona in Athens 07.

Οι Ojos de Brujo τηρούν την υπόσχεση που έδωσαν στο ελληνικό κοινό «να επιστρέψουν» και συμμετέχουν μαζί με τους Globalistas και τη Mucho Gusto στη διοργάνωση του Barcelona in Athens 07.

Στόχος αυτής της διεθνούς συνεργασίας είναι η δημιουργία μίας άρτιας καλλιτεχνικά διοργάνωσης, ενός «κοινού τόπου» γόνιμης συνάντησης και αμφίδρομης πολιτιστικής ανταλλαγής, που θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Το Barcelona in Athens 07 τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Ελλάδα.

Οι Ojos de Brujo έχουν κερδίσει ήδη την αποδοχή κοινού και κριτικών στην παγκόσμια μουσική σκηνή, με το εκρηκτικό, παθιασμένο μείγμα flamenco, hip-hop, funk και rumba catalana και την ικανότητά τους να δημιουργούν μία ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα γλεντιού στις συναυλίες τους.

Στίχοι με κοινωνική ευαισθησία, μουσική με δεξιοτεχνία, έμπνευση, πάθος και «πλοκή», υποβλητικός χορός flamenco και εντυπωσιακές μίξεις εικόνων σε γιγαντοοθόνη, από τον VJ του γκρουπ, κάνουν κάθε συναυλία τους μοναδική.

Οι Ojos de Brujo είναι γέννημα-θρέμμα της Βαρκελώνης, της πόλης που εξελίχθηκε σε εργαστήρι για νέες μουσικές και σήμερα βρίσκονται στην πρωτοπορία, βάζοντας και πάλι την Αθήνα στο κλίμα χαράς, δημιουργίας και γιορτής, που είναι συνώνυμο με την πόλη της Βαρκελώνης.

Κατενθουσιασμένοι με το ελληνικό κοινό, οι Ojos de Brujo - που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε παγκόσμια περιοδεία (Λατινική Αμερική, Μεξικό, ΗΠΑ, Ευρώπη) - επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία καλοκαιρινή συναυλία... έκπληξη!

Πρόγραμμα Barcelona in Athens
ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ - Μελίνα Μερκούρη

ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007

20.30 DJ Imam Baildi
21.00 Νότιος Ήχος
21.30 Palyrria
22.00 Ojos de Brujo

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση 25 €
Ταμείο 35 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Δήμος Υμηττού (210 7623857)
METROPOLIS
i-ticket: Ηλεκτρονικά: www.i-ticket.gr
Τηλεφωνικά με πιστωτική κάρτα: 801-11-60-000, 210 6786000
ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24)
MUSIC CORNER
ODEON Kosmopolis - ODEON Starcity
YOURSPACE (Αριστοφάνους 36Β, Χαλάνδρι)