Mary and The Boy στο ANCLUB!

07.02.2008
Οι Mary and The Boy την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στο ANCLUB! Οι Mary and The Boy σχηματίστηκαν το 2004. Μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ απο την Low Impedance Recordings. Εχουν ανοίξει τις συναυλίες των Marc Almond, Cocorosie, Holly Golightly, Four Tet, Bunny Rabbit.

Οι Mary and The Boy, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, στο ANCLUB!

Οι Mary and The Boy σχηματίστηκαν το 2004. Μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ απο την Low Impedance Recordings. Εχουν ανοίξει τις συναυλίες των Marc Almond, Cocorosie, Holly Golightly, Four Tet, Bunny Rabbit. Επίσης, έχουν εμφανιστεί σε διάφορους χώρους σε Ελλάδα και Αγγλία και έχουν γράψει και ερμηνεύσει ζωντανά την μουσική τους στην μουσικοχορευτική παράσταση "Dance of the Dance" του Κώστα Τσιούκα στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ.

Οι Mary and The Boy είναι: Mary (φωνή), The Boy (φωνή, μουσική), Exotic (εικόνα).
Οι Mary and The Boy είναι μια punk performance που ταξιδεύει στον χρόνο και σχολιάζει κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Δεν τους ενδιαφέρει να αποτελούν μέρος της μουσικής κοινότητας ή κάποιου συγκεκριμένου είδους, παρ ολα αυτά προτιμούν να απευθύνονται σε πάσης φύσεως ζωντανά με τον ίδιο τρόπο που το κάνει στις μέρες μας η ραδιενέργεια ή μια τρομοκρατική ενέργεια.

Στα αγαπημένα τους θέματα προς σάτιρα και βαθιά εκτίμηση θα βρει κανείς τα βερολινέζικα καμπαρέ του μεσοπολέμου, τα ψυχροπολεμικά τεχνικολόρ μιούζικαλ, τους καλλιτέχνες που εξέφρασαν την εργατική τάξη όπως οι Sex Pistols και ο Στέλιος,τον νεουορκέζικο πειραματισμό με τις καλλιτεχνικές φόρμες,την πρώιμη detroit techno, ανθρώπους που αρνήθηκαν να χάσουν την ελευθερία τους όπως ο Αρης Ρέτσος και ο Crispin Glover, την σύγχρονη αμερικάνικη κωμωδία που ξεπήδησε απο τις στάχτες του Saturday Night Live και τον Λόγο.

Τη συναυλία των Mary and The Boy θα ανοίξουν φιλικά οι Musica Ficta ένα συγκρότημα που έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στο φεστιβάλ schoolwave.