Παυλίδης & B-MOVIES για 3 Πέμπτες στο ΣτΝ

25.01.2008
Ο Παύλος Παυλίδης με αφορμή την επανακυκλοφορία του album του «Αφού Λοιπόν Ξεχάστηκα» θα συνεχίσει τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του στη σκηνή του Σταυρού του Νότου από Πέμπτη 24 Ιανουαρίου και για τρεις ακόμα Πέμπτες.
Ο Παύλος Παυλίδης με αφορμή την επανακυκλοφορία του album του «Αφού Λοιπόν Ξεχάστηκα» (Remastered - Ted Jensen / Sterling Studios) θα συνεχίσει τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του στη σκηνή του Σταυρού του Νότου από Πέμπτη 24 Ιανουαρίου και για δύο ακόμα Πέμπτες.

Στη σκηνή θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με ακουστικές εκτελέσεις σε τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών, στο οποίο θα κυριαρχούν τα τραγούδια του «Αφού Λοιπόν Ξεχάστηκα», έναν από τους πιο καλούς και αδικημένους δίσκους της Ελληνικής δισκογραφίας.

Ο Παύλος Παυλίδης επανακυκλοφορεί τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με βελτιωμένο ήχο (Remaster / Sterling Studios, Ted Jensen), και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές από την προσωπική του καριέρα και την εποχή των Ξύλινων σπαθιών στον Σταυρό του Νότου σε τρεις ακόμα unplugged εμφανίσεις παρέα με τους B-Movies.

Οι εμφανίσεις του θα ηχογραφηθούν και θα κυκλοφορήσουν σε album μαζί με άλλες live στιγμές του Παυλίδη, μέσα στο 2008 από την Archangel Music.

Μαζί με τον Παύλο Παυλίδη, στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, οι B-Movies:
Άρης Χατζησταύρου (ηλεκτρική κιθάρα), Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου (ηλεκτρική κιθάρα), Τόλης Δεληγιάννης (μπάσο), Αλέκος Σπανίδης (τύμπανα), Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα).

Παύλος Παυλίδης & B-Movies
24, 31 Ιανουαρίου και 7 Φεβρουαρίου
Σταυρός του Νότου
, Φραντζή & Θαρύπου 37,
Ν. Κόσμος Τηλ: 2109226975
Είσοδος: €10