Μια βόλτα στον Βοτανικό...

21.05.2002
Στην πλατεία του πολυχώρου Αθηναίς, θα ανακαλύψετε τον ''Βοτανικό'', ένα γραφικό εστιατόριο, που μας θυμίζει παραδοσιακό καφενείο άλλων εποχών. Με φόντο την εντυπωσιακή καμινάδα του παλιού εργοστασίου μεταξιού στην αυλή, ο Βοτανικός προσφέρεται για φαγητό τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού, για καφέ νωρίς το απόγευμα, αλλά και μεσημεριανά brunch. Τα τραπεζάκια με τις ξύλινες καρέκλες μας θυμίζουν τα φοιτητικά στέκια μας ενώ η ανοιχτή κουζίνα ενσωματώνεται λειτουργικά με την αισθητική του εστιατορίου.
Στην πλατεία του πολυχώρου Αθηναίς, θα ανακαλύψετε τον ''Βοτανικό'', ένα γραφικό εστιατόριο, που μας θυμίζει παραδοσιακό καφενείο άλλων εποχών. Με φόντο την εντυπωσιακή καμινάδα του παλιού εργοστασίου μεταξιού στην αυλή, ο Βοτανικός προσφέρεται για φαγητό τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού, για καφέ νωρίς το απόγευμα, αλλά και για μεσημεριανά brunch. Τα τραπεζάκια με τις ξύλινες καρέκλες μας θυμίζουν τα φοιτητικά μας στέκια, ενώ η ανοιχτή κουζίνα ενσωματώνεται λειτουργικά με την αισθητική του εστιατορίου.

Στην κουζίνα του Βοτανικού θα βρείτε ποικιλία από μεσογειακά πιάτα σε πρωτότυπους και απροσδόκητους συνδυασμούς τα οποία επιμελείται ο σεφ Γιάννης Τζελέπης. Η ποικιλία του κρασιού δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη αλλά είναι σίγουρο ότι θα βρείτε κάποια ετικέτα που θα σας αρέσει.

Συνδυάστε την βόλτα σας στον Βοτανικό με μια ωραία ταινία στο σινεμά του πολυχώρου, ή κάποια από τις άκρως ενδιαφέρουσες εκθέσεις που φιλοξενεί κατά καιρούς.

Bar-restaurant ''Βοτανικός'': Καστοριάς 34-36, Πολυχώρος Αθηναϊς, Γκάζι
Τηλέφωνο: 010-3480000 (30 γραμμές)
Ανοικτό: Καθημερινά έως τις 1.00 π.μ. Και μεσημέρια
Τιμή κατ' άτομο: 21-27 ευρώ