Διαδρομές στη Σύγχρονη Ελληνική Τέχνη

24.05.2002
Διαδρομές Νο2, Σύγχρονη Ελληνική Τέχνη είναι ο τίτλος της έκθεσης που από την Πέμπτη 30 Μαϊου θα φιλοξενείται στην Γκαλερί Καλφαγιάν. Μέσα από έργα των γνωστότερων Ελλήνων καλλιτεχνών παρουσιάζεται η εικαστική πορεία της χώρας μας από το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα μέχρι το 2002. Με βασικό άξονα την πορεία και την εξέλιξη της νεοελληνικής τέχνης στον 20ό αιώνα, η έκθεση κάνει μια διαδρομή στις τεχνικές μορφές και τάσεις των πιο γνωστών καλλιτεχνών της Ελλάδας.
Διαδρομές Νο2, Σύγχρονη Ελληνική Τέχνη είναι ο τίτλος της έκθεσης που από την Πέμπτη 30 Μαϊου θα φιλοξενείται στην Γκαλερί Καλφαγιάν.
Μέσα από έργα των γνωστότερων Ελλήνων καλλιτεχνών παρουσιάζεται η εικαστική πορεία της χώρας μας από το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα μέχρι το 2002.

Με βασικό άξονα την πορεία και την εξέλιξη της νεοελληνικής τέχνης στον 20ό αιώνα, η έκθεση κάνει μια διαδρομή στις τεχνικές μορφές και τάσεις των πιο γνωστών καλλιτεχνών της Ελλάδας.

Κάθε έργο αποτελεί και μια εικαστική κατάθεση που αποπνέει τον αέρα της εποχής του. Ζωγραφική, γλυπτική και κατασκευές. Ακριθάκης, Αργυράκης, Βασιλείου, Γαίτης, Γαλάνης, Κεσσανλής, Λάμπερτ, Μποστ, Παυλίδης, Παυλόπουλος, Παύλος, Σπυρόπουλος, Τσαρούχης, Τσίγκος, Τσόκλης, Φασιανός, Φειδάκης, Χρηστίδης, Ψυρράκης είναι τα ονόματα της έκθεσης.

Γκαλερί Καλφαγιάν: Καψάλη 6, Κολωνάκι, Αθήνα
Διάρκεια έκθεσης: μέχρι τις 29 Ιουνίου 2002
Ωράριο: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 10.00-15.00
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10.00-19.00