Οι Red hot chili peppers ετοιμάζουν την επιστροφή τους

10.05.2010
Οι Red hot chilli peppers είναι από τα συγκροτήματα που θα κατεβαίναμε στους δρόμους για όσο χρειαζόταν μέχρι να πετύχουμε την άφιξη τους σε κάποια σκηνή της Αθήνας. Η συμμορία του Antony Kiedis είναι γεννημένη για live εμφανίσεις αν και τώρα μετά την

Οι Red hot chilli peppers είναι από τα συγκροτήματα που θα κατεβαίναμε στους δρόμους για όσο χρειαζόταν μέχρι να πετύχουμε την άφιξη τους σε κάποια σκηνή της Αθήνας. Η συμμορία του Antony Kiedis είναι γεννημένη για live εμφανίσεις αν και τώρα μετά την αποχώρηση του κιθαρίστα τους John Frusciante, η διαφορά στις μουσικές θα είναι αισθητή. (Ο αντικαταστάτης του Josh Klinghoffer ελπίζουμε να φανεί αντάξιος στην τρέλα και το επίπεδο.)

Ο ντράμερ των Peppers μπορεί να μην είπε κάτι για την περιοδεία τους αλλά ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσουν τις ετοιμασίες για το νέο τους άλμπουμ τον Ιούλιο και έχουν γράψει ήδη 20 κομμάτια. Ο Rick Rubin (Beastie boys, Metallica, System of a down, Linkin Park, Slayer) θα είναι ο παραγωγός τους και αυτό από μόνο του είναι κάτι παραπάνω από καλό. Τέσσερα χρόνια χωρίς καινούριο δίσκο είναι πολύς χρόνος οπότε η κληση είναι σε αναμονή.

Κική Παπαδοπούλου