Γνωστοί ερμηνευτές τραγουδούν Μάριο Τόκα

12.05.2010
Με τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον πρόωρο χαμό του Μάριου Τόκα πραγματοποιείται μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στο έργο του, στο Μέγαρο Μουσικής (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη), με τη συμμετοχή των ερμηνευτών Δημήτρη Μητροπάνου, Αντώνη Καλογιάννη, Δημήτρη Μπάση, Μελίνας Ασλανίδου, Γιώτας Νέγκα, Δώρου Δημοσθένους, Βασίλη Σκουλά, καθώς και της Λαϊκής Ορχήστρας και της Ορχήστρας «Σύγχρονης Μουσικής» της ΕΡΤ.

Με τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον πρόωρο χαμό του Μάριου Τόκα πραγματοποιείται μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στο έργο του, στο Μέγαρο Μουσικής (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη).

Γνωστά έργα του Μάριου Τόκα θα ερμηνεύσουν οι επί χρόνια συνεργάτες του Δημήτρης Μητροπάνος, Αντώνης Καλογιάννης, Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώτα Νέγκα, Δώρος Δημοσθένους και ο Βασίλης Σκουλάς, καθώς και μέλη της Λαϊκής Ορχήστρας και της Ορχήστρας «Σύγχρονης Μουσικής» της ΕΡΤ.

Την ενορχήστρωση και τη διεύθυνση ορχήστρας έχει αναλάβει ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης, ενώ τα κείμενα και την παρουσίαση επιμελείται η Κάκια Ιγερινού.

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης». Είναι ενταγμένη στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων από την εγκαθίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 50 ευρώ (διακεκριμένη θέση) έως 7 ευρώ (φοιτητικό εισιτήριο).