La Veranda: Με θέα τον Σαρωνικό

13.06.2002
Αν βρίσκεστε στο κέντρο της Αθήνας και ψάχνετε για ένα καλό και ήσυχο εστιατόριο για το business meeting που έχετε, επιλέξτε το La Veranda του ξενοδοχείου Metropolitan. Στην ταράτσα του ξενοδοχείου, σε ένα ήσυχο και διακριτικό περιβάλλον, το La Veranda σας προσφέρει μια μοναδική θέα στον Σαρωνικό κόλπο που προσφέρεται εκτός από business lunch, και για ρομαντικά βράδια με πανσέληνο.
Αν βρίσκεστε στο κέντρο της Αθήνας και ψάχνετε για ένα καλό και ήσυχο εστιατόριο, επιλέξτε το La Veranda του ξενοδοχείου Metropolitan. Στην ταράτσα του ξενοδοχείου, σε ένα ήσυχο και διακριτικό περιβάλλον, το La Veranda σας προσφέρει μια μοναδική θέα στον Σαρωνικό κόλπο που προσφέρεται εκτός από business lunch, και για ρομαντικά βράδια με πανσέληνο.

Ενας αέρας ιταλικής φινέτσας και στυλ κυριαρχεί στο La Veranda που γίνεται πιο έντονος και με τις ιταλικές γεύσεις που σας προτείνει ο chef. Από σαλάτες και ελαφριά ορεκτικά μέχρι αρωματικά πιάτα με κρέας και ζυμαρικά το La Veranda σας ταξιδεύει στα παραδοσιακή Τοσκάνη με τις έντονες γεύσεις και τα αρώματά της. Συνοδέψτε το γεύμα σας με εκλεκτά κρασιά επίσης από την Τοσκάνη και απολαύστε το δείπνο σας με τη συνοδεία live διακριτικής μουσικής.

Το La Veranda μας αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως τα καλά εστιατόρια παραμένουν διακριτικά, το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι απλά να τα ανακαλύψουμε!

Restaurant-bar ''La Veranda'': Metropolitan Hotel, Συγγρού 385
Τηλέφωνο: 010-9471000
Ανοικτό: Καθημερινά. Και μεσημέρι