Βραβείο για παγκάκι 10 μέτρων

17.05.2010
Η πρωτοβουλία "Athens Bench Mark" του Οργανισμού «Ο Κόσμος της Αθήνας» σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων αλλάζει τα παλιά παγκάκια της Αθήνας και προσθέτει νέα, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ζωής στην πόλη!

Την Τρίτη 11 Μαϊου στο πλαίσιο του Athens Bench Mark στη «Τεχνόπολις» ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και έγιναν οι απονομές των βραβείων στους νικήτες του Future Bench.

Ο Δήμος Αθηναίων και ο «Κόσμος της Αθήνας» σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν το πρόγραμμα ATHENS BENCH MARK (www.athensbenchmark.com) στο πλαίσιο του οποίου λαμβάνει χώρα ο Διεθνής Εικαστικός Διαγωνισμός FUTURE BENCH.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, η Πριγκίπισσα Ειρήνη, η Πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κατερίνα Κατσαμπέ, η Πρόεδρος του Κόσμου της Αθήνας Τατιάνα Καραπαναγιώτη, ο αρχιτέκτων Γιώργος Χαιδόπουλος μέλος της κριτικής επιτροπής, ο Ιστορικός Γιώργος Καλόφωνος μέλος της επιτροπής και η Public relations manager της Βacardi Hellas Κωνσταντίνα Μαριά μίλησαν για τον διαγωνισμό και απένημαν τα βραβεία.

Το πρώτο βραβείο πήγε στο «astiko hromoswma 1» των: Βαρδουλάκη Παυλίνα, Βασιλάκη Πηνελόπη, Βερτεούρη Αναστασία, Γαλακτίου Κατερίνα, Μάρτσετις Ντραγκάνα, Υφαντή Ελενα και Χαζάπη Άννα // Ελλάδα, Αθήνα και Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Prijedor.

Δείτε τα υπόλοιπα βραβεία και τις συμμετοχές στο www.athensbenchmark.com

H έκθεση FUTURE BENCH στη «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι την Τρίτη 18 Μαϊου. Είσοδος Ελεύθερη
« Τεχνόπολις» αίθουσα Δ10 Κωστής Παλαμάς
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 17:00-22:00 Σ/Κ 10:00-22:00