Πολυνησιακή υπερπαραγωγή στα ''Κοχύλια'' του Grand Resort Lagonissi

27.06.2002
Ένα εστιατόριο που ανήκει σε ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα, όπως είναι το Grand Resort Lagonissi, δεν απευθύνεται μόνο στους πελάτες που διαμένουν σε αυτό, αλλά και σε αυτούς που θέλουν να ζήσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Νέα άφιξη στον χώρο της γεύσης, το εστιατόριο ''Κοχύλια'' ξεχώρισε αμέσως για την υψηλή αισθητική και ποιότητα, που προσφέρει στους απανταχού γευσιγνώστες.
Ένα εστιατόριο που ανήκει σε ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα, όπως είναι το Grand Resort Lagonissi, δεν απευθύνεται μόνο στους πελάτες που διαμένουν σε αυτό, αλλά και σε αυτούς που θέλουν να ζήσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Νέα άφιξη στον χώρο της γεύσης, το εστιατόριο ''Κοχύλια'' ξεχώρισε αμέσως για την υψηλή αισθητική και ποιότητα που προσφέρει στους απανταχού γευσιγνώστες.

40 χλμ έξω από την Αθήνα, τα Κοχύλια σας υποδέχονται σε ένα άκρως εξωτικό σκηνικό, δίπλα στο κύμα. Αν επιλέξετε να καθίσετε στον εσωτερικό χώρο και όχι στο ξύλινο κατάστρωμα, θα εντυπωσιαστείτε από το decor που είναι σύμφωνο με τις αρχές του feng-sui. Μια σειρά από φωτιστικά που παραπέμπουν σε βουδιστικές καμπάνες φωτίζει τη σάλα και συγκεκριμένα τα ενωμένα τραπέζια που προσφέρονται για crowdie dinners. Αναμφισβήτητα, όμως, ο πρωταγωνιστής είναι το τεράστιο ενυδρείο με τα σπάνια τροπικά ψάρια που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Η κουζίνα του εστιατορίου είναι πολυνησιακή με χαρακτηριστικά κινέζικα, γιαπωνέζικα και ταυλανδέζικα πιάτα. Το sushi κυριαρχεί σε διάφορες παραλλαγές, και επιβάλλεται να δοκιμάσετε κάποια από αυτές. Στη συνέχεια, δοκιμάστε σπεσιαλιτέ, όπως κρέπες με τραγανιστή πάπια, golden balls ψαριού και τις νοστιμότατες thai king prawns με κόκκινο κάρυ και καρύδα. Συνοδέψτε τα με ρύζι που αφθονεί και είναι αυστηρώς αρωματικό.

Η κάβα, αρκετά ενημερωμένη, περιλαμβάνει περί τις 70 ετικέτες και συνδυάζει το παλιό με καινούργιο. Αν και οι τιμές είναι λίγο τσουχτερές, τα Κοχύλια είναι ένα εστιατόριο που αξίζει να επισκεφτείτε για να ταξιδέψετε στην μαγεία της Απω Ανατολής.

Restaurant ''Kohylia'', Grand Resort Lagonissi: 40ο χλμ Αθηνών-Σουνίου
Τηλέφωνο: 0291076000
Ανοικτό: Καθημερινά
Τιμή κατ' άτομο: 70-90 ευρώ χωρίς κρασί (!)