Εγκαίνια στην cool ταράτσα του MATAROA

19.05.2010
Η πιο «ψαγμένη» κοσμοπολίτικη ταράτσα της Αθήνας υποδέχεται τους λάτρεις της μπάρας και τους εραστές της νυχτερινής περιπέτειας... Εγκαίνια, λοιπόν, για το νέο hot spot της πόλης, την Πέμπτη 27 Μαΐου, στις 21.00. Eclectic beats, funky grooves & rock attitude!

Η πιο «ψαγμένη» κοσμοπολίτικη ταράτσα της Αθήνας υποδέχεται τους λάτρεις της μπάρας και τους εραστές της νυχτερινής περιπέτειας... Εγκαίνια, λοιπόν, για το νέο hot spot της πόλης, την Πέμπτη 27 Μαΐου, στις 21.00. Eclectic beats, funky grooves & rock attitude!

Στο πιο κομβικό σημείο της πόλης, ανάμεσα στο Γκάζι και τον αρχαίο Κεραμεικό, ήρθε το νέο talk of the town. Το γνωστό funky restaurant της Αθήνας ανεβάζει τα ντεσιμπέλ, φτιάχνει εξωτικά cocktails και δημιουργεί την πιο ηδονιστική ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας!

Το βιομηχανικό design, η μη επιτηδευμένη πολυτέλεια και η Ακρόπολη σε πρώτο πλάνο, αντικατοπτρίζουν πλήρως την ιδιαιτερότητα του ονόματος του (MΑΤΑROA ονομαζόταν το νεοζηλανδέζικο πλοίο που φυγάδευσε στο Παρίσι τον ανθό "όπως αποδείχτηκε" της ελληνικής διανόησης το 1945, ενώ στην τοπική διάλεκτο των Maori σημαίνει «η γυναίκα με τα μεγάλα μάτια»).

Δεν είναι το ιδιαίτερο μενού, ούτε η ενημερωμένη κάβα. Δεν είναι η εξαιρετική θέα, ούτε τα «ψαγμένα» beats. Είναι το πάθος όλων αυτών που επιλέγουν το ταξίδι. Με το MATAROA.

MATAROA Bar-Restaurant
Ιεράς Οδού & Κεραμεικού 116 (Κεραμεικός)
Κρατήσεις: 2103428312 / 6983409997

---------------------------------------------

SPECIAL EVENTS @ MATAROA


I 'd Like To Meet Your Mother! (Dance, Dance, Dance)
19/5 & 2/6


Δύο φορές το μήνα και ημέρα Τετάρτη και μόνο Τετάρτη, ο Σπύρος Κρίμπαλης (+guests) παρουσιάζει μία μουσικοχορευτική πανδαισία από shake, disco, rock 'n' roll, punk, salsa, hip hop, progressive house, γκιράπικο και ποιοτικό heavy metal... Την ονομάζει "I’d Like To Meet Your Mother!" (άβυσσος η ψυχή του Κρίμπαλη) και ό,τι ήθελε προκύψει?

Oh! You Pretty things!
26/5 & 9/6


Τις υπόλοιπες δύο Τετάρτες του μήνα, η Κατερίνα Καραλή μας ταξιδεύει στη γαλλική -παλιά και νέα- σκηνή με ήχους από cinematic soundtracks, tropicalia, exotic, French pop, μέχρι 70’s glam rock. Ο χορός και τα τροπικά cocktails δεν περιμένουν το Σάββατο?


Music Airlines

Oι νυχτερινές πτήσεις που στήνει κάθε Παρασκευή ο μουσικός συντάκτης Γιώργος Δημητρακόπουλος με διαφορετικό κάθε φορά guest και ένα ευρύ μουσικό φάσμα που καλύπτει πολλά είδη από downtempo και nu-disco μέχρι future funk και breaks, ανεβαίνουν ταράτσα για ακόμα πιο υψηλές εμπειρίες... All welcome to board our flight every Friday night!

28/5: All Star Music Airlines

Όλοι οι guests του Music Airlines σε ένα all star event με τους:
Alex K [The Last Drive]
Μελίτα Κάραλη [doctv.gr]
Chris OD [δημοσιογράφος/μουσικός συντάκτης]
Τeranga Beat [To afrobeat project και label του Αδαμάντιου Καφετζή]
Maraveyas Ilegal [Μουσικός]
Prokophs Doukas [ERT]
Rock Randy [ΝΟ!]
Alex Hobson (aka Alexees / Urban Disco / Jazz.gr)

Bachelor Pad

Κάθε Τρίτη το Mataroa θα φιλοξένει τη νέα βραδιά 'Bachelor Pad' όπου το Βουνό ως host στα πικάπ θα προσφέρει new lounge grooves, 60s pop, j-pop, bossa nova, 60s & 70s film scores, easy listening και cocktail disco.

Jazzistic Nights

Καλλιτεχνική ελευθερία, δημιουργική έκφραση και ένα τεράστιο μουσικό εύρος, από swing και bossa nova, μέχρι τον θρυλικό ήχο των big bands και το σύγχρονο ηλεκτρονικό groove. Αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία των Jazzistic Nights που χρόνια τώρα κρατούν ζωντανές τις παριζιάνικες νύχτες.

Αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το Παρίσι, στην σκιά της Ακρόπολης, στο κέντρο της Αθήνας και για μία Πέμπτη κάθε μήνα, οι Jazzistic βραδιές με τον DJ και παραγωγό, Cayetano, κρατούν ζωντανό έναν πυρήνα που αναζητά essential μουσικές με έμφαση στη nujazz, το nutango και τα eclectic breaks.