Ο Μαύρος Γάτος Του Έρωτα

05.07.2011
Ο Ζυλιέν Μοννιέρ έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Παρόλο που είναι ένας πολύ πετυχημένος σύμβουλος γάμων, δεν μπορεί να κρατήσει καμία γυναίκα στη ζωή του για περισσότερο από δύο εβδομάδες. Από τότε που ήταν μικρό παιδί, ο Ζυλιέν φέρνει απίστευτη κακοτυχία σε κάθε γυναίκα που ερωτεύεται. Τις στέλνει στο νοσοκομείο, καταστρέφει τις επαγγελματικές τους καριέρες ή μετατρέπει τους φιλού της σε εχθρούς. Είναι ξεκάθαρα ο μαύρος γάτος των γυναικών. Η Τζοάννα Σορίνι θα το ανακαλύψει αυτό τη μέρα που θα τον γνωρίσει. Μια καριέρα στο αποκορύφωμα της, μια ερωτική ζωή στο απόγειο της, όλα όσα ήξερε μπορεί να πάρουν άλλη τροπή.

Παρότι αποτελεσματικός ως σύμβουλος γάμων, ο Ζιλιέν είναι πραγματική καταστροφή στις προσωπικές του σχέσεις.

Από τα παιδικά του κιόλας χρόνια, γρουσουζεύει κάθε θηλυκό που ερωτεύεται, ενώ πολλές φεύγουν από δίπλα του με σοβαρές σωματικές βλάβες.

Κι ενώ είναι πλέον πεπεισμένος πως δεν πρόκειται ποτέ να βρει τον αληθινό έρωτα, γνωρίζει μια όμορφη καριερίστα, η οποία δεν θ' αργήσει να ανακαλύψει την ολέθρια επιρροή του...

Η ιδέα μπορεί να μη σφύζει από πρωτοτυπία, έχει όμως τα φόντα για το στήσιμο μιας κωμωδίας με μαύρο χιούμορ και αμοραλιστική διάθεση, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για γαλλική παραγωγή...


Αντ' αυτού, ο σκηνοθέτης προτιμά την ασφαλή οδό τής τυπικά γλυκερής χολιγουντιανής κομεντί. Προβλέψιμα μπερδέματα, ξαναζεσταμένα γκαγκς, φλυαρία και ένα μάλλον αμήχανο πρωταγωνιστικό ζεύγος που προσπαθεί αλλά δεν πολυκαταφέρνει να δώσει φρεσκάδα στη συνταγή. Συμπέρασμα: προβλέψιμα μπερδέματα και φλυαρία.

Ρ.Ε


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ