Αυτό το κρεβάτι τρώγεται! Μάντεψε από τι είναι

03.12.2014
Τι θα έλεγες αν έπεφτες για ύπνο και σπεπαζόσουν με ένα στρώμα από γιγάντια πίτσα ενώ το κεφάλι σου ακουμπούσε σε ένα λαχταριστό τραγανό κομμάτι ζύμης; Μπορεί να σου ακούγεται τρελό αλλά... μπορεί να συμβεί!

Η ιδέα ανήκει στην καλλιτέχνη Κλερ Μανγκανιέλο που μια κρύα νύχτα, γύρω στις 3 τα ξημερώματα σκαρφίστηκε το... κρεβάτι - πίτσα!

Κι επειδή η υλοποίηση στοιχίζει, προσπαθεί να αντλήσει κεφάλαια - βάζοντας την ιδέα στο Kickstarter - ένα site που ο καθένας μπορεί να δημοσιοποιήσει μια πρωτότυπη ιδέα ψάχνοντας για επενδυτές - για να φτιάξει ένα σετ από σεντόνια, πάπλωμα και μαξιλάρια πίτσας με πεπερόνι...

Το σετ μπορεί να βγει σε τρία μεγέθη, ημίδιπλο, διπλό και υπέρδιπλο, με κόστος 150 δολάρια, 175 δολάρια και 200 δολάρια αντίστοιχα.

"Λατρεύω την πίτσα και θα ήθελα να κοιμηθώ μέσα σε αυτό" γράφει χαρακτηριστικά η ίδια προσπαθώντας να πείσει τους χρηματοδότες και προσθέτει: "Αν νιώθεις όπως κι εγώ τότε το κρεβάτι - πίτσα είναι για εσένα".

Μέχρι σήμερα, στη σελίδα έχουν συγκετρωθεί 9,679 δολάρια ενώ ο στόχος είναι 125.848 δολάρια μέχρι και το τέλος του χρόνου.

Και τι γίνεται αν καταλήξει κάποιος να τρώει το ίδιο του το κρεβάτι; Η δημιουργός απαντά: Ο καθένας κοιμάται με δικιά του ευθύνη...

Κι επειδή μάλλον σου ανοίξαμε την όρεξη σου δίνουμε και μια συνταγή για πίτσα για να φτιάξεις σήμερα. Κάνε κλικ στη φωτογραφία και δες τη συνταγή.

Πίτσα με μοτσαρέλα