Τέλεια χριστουγεννιάτικα δώρα όλο γεύση

12.12.2014
Τα περισσότερα καταστήματα με μπαχαρικά και βιολογικά προϊόντα αλλά και τα ζαχαροπλαστεία προσφέρουν όμορφα καλαθάκια δώρων με γλυκά του κουταλιού, ποτά, ποικιλίες τσαγιών και μπαχαρικών. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα η επιλογή της σύνθεσης (κι ως εκ τούτου και του εύρους τιμής) είναι στο χέρι σου. Εμείς κάναμε μια μικρή έρευνα αγοράς και σου προτείνουμε μερικά γευστικά δωράκια!

Γλυκιά αγαπησιάρικη σακουλίτσα με λικέρα της αρεσκείας σου και χριστουγεννιάτικα δωράκια με ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, σε κουτάκι που θυμίζει gingerbread σπιτάκι θα βρεις στο greek bees. Χριστουγεννιάτικα ροφήματα, χριστουγεννιάτικο παιδικό πρωινό, εορταστικό τραπέζι, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές και σε τιμές προσιτές από 10 έως 48 ευρώ.

Χριστουγεννιάτικη συσκευασία/κουτί με περιεχόμενο: Κουλουράκια Μήλο & Κανέλα χωρίς ζάχαρη, Βιολογική Σοκολάτα για Ρόφημα, Βιολογική Μαρμελάδα Κεράσι, Πραλίνα χωρίς ζάχαρη. Greekbees, 20 ευρώ

Τέλεια καλαθάκια δώρου βρήκαμε και στο yolenis με τιμές που ξεκινούν από 22 ευρώ και φτάνουν μέχρι 190, ανάλογα με το τι περιέχουν. Τα περισσότερα δωράκια έχουν προϊόντα με βάση την ελιά, ελληνικά ζυμαρικά, ούζο κρασί κι άλλα ελληνικά προϊόντα.

Παραδοσιακό κόσκινο ξύλινο, πολτός ελιάς καλαμών Βίο "Ροβιές" 100g, 1 χυλοπιτάκι "Ανδρίτσαινα" 500g, 1 σάλτσα ντομάτα - ελιές "Simply Greek" 280g, 1 ελαιόλαδο έξτρα παρθένο "Βάτσικο" 250 ml. Yolenis, 26 ευρώ

Οικονομικές συνθέσεις για δώρο θα βρεις και στο greekandyummy με τιμές που ξεκινούν από 19,90 ευρώ. Κι αν θέλεις κάτι διαφορετικό, οι συνθέσεις εκτός από τα κλάσικά ψάθινα καλαθάκια περιλαμβάνουν δίσκους σερβιρίσματος ή ακόμη και πολύχρωμα μεταλλικά κουβαδάκια ή χάρτινα σπιτάκια.

2 χριστουγεννιάτικα φλιτζάνια, μείγμα μαύρου τσαγιού βανίλα ή μαστίχα, περγαμόντο,ή μέλι, φίλτρο τσαγιού σπιτάκι, μέλι Σερρών, μαρμελάδα, κριτσίνια και σάλτσα σοκολάτας σε στολισμένο δίσκο, greekandyummy 19,90

Στην οικοτεχνία σπιτικών προϊόντων η συνταγή της γιαγιάς, γλυκά του κουταλιού, ντιπ ορεκτικά, αρωματικά ελαιόλαδα και άλλα σπιτικά προϊόντα μπάινουν σε ξύλινα κουτάκια δώρου και αποστέλλονται με μικρή χρέωση (μόλις 3,5 ευρώ) σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, τα δωράκια μπορούν να γίνουν ακόμη πιο προσωπικά, τυπώνοντας στα καρτελάκια των προϊόντων ένα κειμενάκι της αρεσκείας σου. Οι τιμές ξεκινούν από 7,10 και φτάνουν μέχρι 21 ευρώ.

Δυο βαζάκια των 40 γρ με παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού και ένα βαζάκι καρυδόμελο με ανοξείδωτο κουταλάκι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο μπαουλάκι.sintagigiagias, 8,90 ευρώ

Ωραιότατες συνθέσεις καλαθιών με ποτά, μπαχαρικά, μπισκοτάκια, κούπες και πολλά άλλα βρήκαμε στο βανίλια & κανέλα, κοντά στο μετρό Πανόρμου.

2 Φλυτζάνες Με Καπάκι, Ρόφημα με Ιβίσκο, Μειγμα Βοτάνων Πρωινό Ρόφημα, Μέλι Θυμαρίσιο, Καραμέλες Βοτάνων Χωρις Ζάχαρη, Βουτήματα - Cookies, Βανίλια - Κανέλα 48,72 ευρώ

Οι λάτρεις του τσαγιού και των μπαχαρικών μπορούν να βρουν πολύ οικονομικές συνθέσεις που ξεκινούν από 12 ευρώ με ποικιλία τσαγιών και μπαχαρικών σε ωραιότατες συσκευασίες δώρων στο herbal treasures.

Προτείνουμε το κουτάκι τσαγιού - μπαχαρικών με τσάι της ποικιλίας Gunpowder και 10 σακουλάκια μπαχαρικών Herbal treasures από 12-17 ευρώ.

Αν πάλι προτιμάς κάτι σε ποτό, σε ηλεκτρονικές κάβες, όπως για παράδειγμα η e-drinks.gr μπορείς να βρεις καλαθάκια με ποτά για όλα τα βαλάντια.

Kαλαθάκι με 2 φιάλες κρασιού κι ένα τεμάχιο μουστάρδας με θυμάρι και ρίγανη, σε γιορτινό περιτύλιγμα, edrinks 23,43 ευρώ

Πρωτότυπες και οικονομικές λύσεις για δωράκια γευστικά έχει και το onlineshop baharat. Εκτός από τα βαζάκια με μπαχαρικά, μπορείς να επιλέξεις όμορφες κούπες με τσάι της αρεσκείας σου αλλά και πακέτα με τα απαραίτητα υλικά όπως πχ για ρακόμελο ή gingerbread cookies.

Yλικά & συνταγή για σπιτικό ρακόμελο από την naturally greek. Τσίπουρο 200ml (x2), Μέλι 270γρ, Κανέλα 50γρ, Γαρύφαλλο 10γρ, Μεταλλικό σουρωτήρι. baharat 24 ευρώ / 4 σωλήνες με αλάτια ορυκτά. Μπορεί να προστεθεί και ανθός αλατιού Μάνης. baharat, 12 ευρώ οι 4 σωλήνες, 14 ευρώ οι 5 σωλήνες,.

Οι προτάσεις είναι προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας. Το κείμενο δεν είναι διαφημιστικό.