Ταρτάκια αχλαδιού & κράνμπερι με επικάλυψη κραμπλ αλ Καρούζο

21.03.2015
Τα αχλάδια συχνά καταλήγουν ως τα ξεχασμένα φρούτα του χειμώνα. Ο βασικός λόγος πιστεύω, είναι ότι συνήθως αυτά που βρίσκουμε στα μανάβικα πλέον, είναι τόσο σκληρά και άγουρα που δεν σε προϊδεάζουν ότι διαθέτουν τους χυμούς των ώριμων φρούτων με τη μοναδική γεύση που έχουμε στο μυαλό μας ως γευστικό πρότυπο. Και έτσι ή μένουν στο μανάβη, ή μπαίνει κανείς στη λογική να τα μαγειρέψει ή να τα ψήσει, ώστε να αναδείξει τη ντελικάτη γεύση και τ’ αρώματά τους.

Περισσότερες συνταγές και συμβουλές αλ Καρούζο μπορείς να βρεις εδώ.