Οι εορταστικές προτάσεις των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης

06.12.2015
Τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης υποδέχονται τα Χριστούγεννα με απολαυστικές εορταστικές προτάσεις

Η πιο όμορφη γιορτή του έτους καταφθάνει και τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης την υποδέχονται με παραδοσιακές γιορτινές συνταγές και πλούσια αρώματα από τη Μικρά Ασία που αποτελούν για 4η γενιά συνώνυμο της υψηλής ζαχαροπλαστικής.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης σας περιμένουν με εορταστική διάθεση και ζεστασιά, να απολαύσετε γλυκά με ιστορία από το 1920, ικανοποιώντας και τις 5 αισθήσεις σας. Υψηλής αισθητικής συλλεκτικές χριστουγεννιάτικες συσκευασίες γεμάτες με μυρωδάτα μελομακάρονα με αγνό θυμαρίσιο μέλι και τραγανούς κουραμπιέδες με φρέσκο βούτυρο χαρίζουν σε εσάς και τους αγαπημένους σας μοναδικές Χριστουγεννιάτικες στιγμές.

Τις γλυκές εορταστικές προτάσεις συμπληρώνουν τα εντυπωσιακά σπιτάκια φτιαγμένα από μπισκότα βουτύρου που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

Και για την Πρωτοχρονιά, όπως κάθε χρόνο, η βασιλόπιτα των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης με επικάλυψη λευκής σοκολάτας, σοκολάτας υγείας ή άχνη ζάχαρη, σας περιμένει για να στολίσει το εορταστικό τραπέζι και να αναδείξει τον τυχερό/τυχερή της χρονιάς.

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας και απολαύστε υπό τους ήχους εορταστικών μελωδιών τις μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις με την υπογραφή της ποιότητας και της παράδοσης των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης.