5 εστιατόρια στην Αθήνα με θέα που κόβει την ανάσα

11.10.2016
Από τη Δήμητρα Γκούντρα Το καλοκαίρι τελείωσε αλλά κι οι φθινοπωρινοί μήνες έχουν τη γλύκα τους. Ο καιρός επιτρέπει ακόμη ρούχα ανάλαφρα και ρομαντικό δείπνο σε ταράτσες με ταβάνι τ' άστρα. Κι αν αυτό συνοδεύεται με θέα που κόβει την ανάσα, τι καλύτερο; Σου δίνουμε μερικές ιδέες για φθινοπωρινό δείπνο σε μια από τις πιο ωραίες ταράτσες της Αθήνας με θέα Ακρόπολη.

Olive Garden

Πρόκειται για το εστιατόριο στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Τιτάνια. Διαθέτει καταπληκτική θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβητό και ειδικά τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς μήνες είναι μια καλή επιλογή αν κάποιος αποζητάει δείπνο με θέα.

Όσο για τις τιμές και το προσφερόμενο μενού τσέκαρε τον κατάλογο του εστιατορίου εδώ.

Μαίανδρος (ταράτσα)

Με ταράτσα που έχει θέα στην Ακρόπολη αυτό το εστιατόριο ή καλύτερα μεζεδοπωλείο δε θα μπορούσε να μην συγκαταλεχθεί στη λίστα με τις επιλογές μας. Οι τιμές του προσιτές και το περιβάλλον χαλαρό, η τοποθεσία του στο ιστορικό κέντρο στο Μοναστηράκι και η κουζίνα ελληνική παραδοσιακή.

360 μοίρες

Μπορεί να έχεις επισκεφτεί το μαγαζί για ποτό κι ίσως να μην έχεις προσέξει πως έχει και μενού φαγητού και μάλιστα με γκουρμέ πινελιές.

Τσέκαρε το μενού εδώ.

Peacock Roof Garden

Στο Roof Garden του ξενοδοχείου Hera, μόλις μερικά λεπτά από τη στάση του μετρό Ακρόπολη βρίσκεται το εστιατόριο Peacock με ελληνική και διεθνή κουζίνα και υπέροχη θέα.

Δες το μενού εδώ.

Skyfall

Με θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό το μαγαζί έχει σίγουρα θέα που κόβει την ανάσα. Άκρως ρομαντικό περιβάλλον και μενού προσεγμένο και περίτεχνα "πεοραγμένο" με φαντασία.

Δες το μενού εδώ.