5 στυλιστικά λάθη για να αποφύγουμε στο ρεβεγιόν

30.12.2015
Τα Χριστούγεννα ήρθαν και όσο περνάνε οι μέρες πλησιάζει το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς, που σίγουρα όλες θέλουμε να εντυπωσιάσουμε και να είμαστε λαμπερές, χωρίς όμως να υπερβάλουμε με το ντύσιμό μας.

Γι' αυτό λοιπόν θα πρέπει να αποφύγουμε μερικά στιλιστικά λάθη, έτσι ώστε να υπάρχει μια ισορροπία στο ντύσιμό μας. Για να είμαστε λαμπερές, εντυπωσιακές, στυλάτες και απόλυτα chic στο ρεβεγιόν θα πρέπει να συνδυάσουμε το καλό μας φόρεμα, με τα ιδανικά παπούτσια, το σωστό τσαντάκι και σίγουρα θα μαγνητίσουμε τα βλέμματα με την ξεχωριστή μας εμφάνιση.

Το φόρεμα:

Καλό θα ήταν αν το φόρεμα που επιλέξουμε για το ρεβεγιόν είναι γεμάτο παγιέτες να μην το συνδυάσουμε με έντονα παπούτσια σε χρώμα ή με κάποιο σχέδιο ή στρας και να αποφύγουμε τα έντονα και μεγάλα σε μέγεθος κοσμήματα, γιατί το σύνολο θα είναι κάπως υπερβολικό.

Με το επίσημο και chic ντύσιμό μας θα είναι λάθος αν επιλέξουμε να κρατήσουμε μια μεγάλη σε μέγεθος τσάντα από ένα μικρό και κομψό βραδινό τσντάκι που είναι κατάλληλο για την περίσταση.

Σίγουρα θα αποφύγουμε τις γόβες με φιάπα και στρογγυλεμένη μύτη, αφού το trend του φετινού χειμώνα είναι οι γόβες χωρίς φιάπα αλλά με μυτερή μύτη, ότι πιο κομψό μπορούμε να επιλέξουμε για το ρεβεγιόν.

Άλλο ένα στυλιστικό λάθος που όλες έχουμε σίγουρα κάνει είναι να βάλουμε έντονα και μεγάλα κοσμήματα χωρίς να ταιριάζουν καθόλου με το ρούχο που έχουμε επιλέξει και το αποτέλεσμα να μην κολακεύει καθόλου, οπότε μικρά και διακριτικά κοσμήματα αν το ρούχο μας είναι πολύ ετνυπωσιακό με παγιέτες, στρας, έντονες δαντέλες.

%PHOTO5%

Είναι υπέροχα τα καλσόν με σχέδια και τα λατρεύουμε αλλά καλό θα ήταν να τα αποφύγουμε για το ρεβεγιόν, αφού θα αδικήσουν το ρούχο μας και ίσως κάνουν το ντυσιμό μας να δείχνει κάπως "φορτωμένο".