Οι πιο εντυπωσιακές τσάντες για Α/Κ '16

19.01.2016
Ήδη οι μεγάλοι οίκοι της μόδας έχουν λανσάρει τις προτάσεις τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016. Προτάσεις, οι οποίες για να ολοκληρωθούν χρειάζονται μια πρακτική και μοδάτη τσάντα.

Το αγαπημένο αξεσουάρ θα συμπληρώσει το καθημερινό ή το επίσημο ντύσιμο και θα μας χαρίσει στυλ. Φυσικά μια πρακτική και ταυτόχρονα στιλάτη τσάντα είναι απαραίτητη για όλες μας τις εμφανίσεις είτε είναι επίσημες είτε είναι πιο casual. Δείτε τις πιο εντυπωσιακές τσάντες που θα λατρέψουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι που καταφθάνουν, από τους οίκους Burberry, Chloe, Marc Jacobs, Ralph Lauren, Moschino.

Ο οίκος Burberry [επάνω] επιμένει στην πρότασή του για τα απίστευτα και πρακτικά back packs που λατρέψαμε φέτος τον χειμώνα.

Από την επίδειξη του οίκου Chloe ξεχωρίσαμε το μικρό, κομψό και απόλυτο τσαντάκι σε γήινο χρώμα, που θα μας συνοδεύσει στις απογευματινές μας βόλτες και όχι μόνο.

Πρωτότυπη είναι η πρόταση του οίκου Marc Jacobs με το μικρό αλλά πολύ πρακτικό τσαντάκι με την αμερικάνικη σημαία που σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Το ολόλευκο μικρό τσαντάκι με μικρό πρακτικό λουράκι από τον οίκο Marc Jacobs θα συμπληρώσει το ντύσιμό μας και θα χαρίσει στυλ.

Η απόλυτα ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή τσάντα ξεχώρισε στην επίδειξη του οίκου Moschino με την μεσαίου μεγέθους τσάντα σε ένα υπέροχο ανοιχτό παλ κίτρινο χρώμα που είναι το απόλυτο trend.

Μεγαλύτερη σε μέγεθος τσάντα σε κόκκινο-άσπρο χρώμα προτείνει ο Ralph Lauren που θα μας χαρίσει στυλ και θα συμπληρώσει το look μας.