5 συγκλονιστικές τάσεις μόδας για την άνοιξη/καλοκαίρι 2016

07.04.2016
Τα απόλυτα trend που θα λατρέψουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016, είναι τόσα πολλά που δεν θα ξέρουμε τι να διαλέξουμε αλλά το κυριότερο μπορούμε να αρχίζουμε να τα φοράμε από τώρα.

Δεν θα μπορούσαμε να μην ξεχωρίσουμε τα maxi φορέματα, τις ψηλόμεσες φούστες, τα μοναδικά crop top που δεν αποχωριστήκαμε ακόμη και τον χειμώνα.Σίγουρα αυτό το καλοκαίρι θα αφήσουμε τους ώμους έξω και το ντεκολτέ θα είναι λιγάκι πιο τολμηρό.

Ανοιχτές μπλούζες και φορέματα στο επάνω μέρος θα δούμε την 'Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2016. Ήδη πολλοί μεγάλοι οίκοι της μόδας όπως ο οίκος Chloe, έχουν λανσάρει φορέματα και top με τολμηρό ντεκολτέ που μας χαρίζουν άπειρες ευκαιρίες να πειραματιστούμε.

Εντυπωσιακές διαφάνειες θα φορέσουμε και την Άνοιξη και το Καλοκαίρι που θα αναδείξουν την θηλυκότητα μας. Ο οίκος Chloe προτείνει υπέροχα φορέματα με συγκλονιστικές διαφάνειες στο επάνω μέρος θυμίζοντας μας πως το φόρεμα είναι συνώνυμο της θηλυκότητας ειδικά όταν πρόκειται για διαφάνεια.

Το αγαπημένο μας crop top, που το φορέσαμε όλο τον χειμώνα, δεν θα το αποχωριστούμε την νέα σεζόν. Ο οίκος DIor μας παρουσίασε μοναδικά crop top που δημιουργούν σικάτους συνδυασμούς με τις φούστες, τα παντελόνια και τα σορτσάκια της νέας σεζόν.

Οι συγκλονιστικές ψηλόμεσες φούστες που κολακεύουν όλους τους σωματότυπους και αναδεικνύουν την θηλυκότητα, θα φορεθούν πολύ τη νέα σεζόν και ο οίκος Dior φρόντισε να το καταλάβουμε αυτό καλά με την τελευταία του επίδειξη. Αυτή την εποχή μπορείς να φορέσεις το νέο τρεντ με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους!

Οι ώμοι θα είναι έξω με την νέα σεζόν για άκρως ρομαντικές εμφανίσεις που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις ευλογίες του οίκου Oscar de la Renta και πρόκειται για μια τάση που είναι ιδανική για μια βραδινή σου έξοδο.