4+1 σούπερ ιδέες για αποκριάτικες στολές για ζευγάρια

26.02.2016
Οι απόκριες έφτασαν και εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις ποιο θα είναι το θέμα που θα έχετε με τον ακλό σου; Παρακάτω θα πάρεις σούπερ ιδέες για αποκριάτικες στολές για ζευγάρια! Ε.Α.

"Ντενέρις Ταργκάριαν και Καλ Ντρόγκο"

Αν δεν ξέρετε τι να ντυθείτε με τον καλό σου τότε το Game of Thrones μπορεί να είναι η έμπνευσή σας. Αν δεν είσαι ξανθιά με μακριά μαλλιά- η απόχρωση καλό είναι να είναι πολύ ανοιχτή- δεν έχεις παρά να πιάσεις τα μαλλιά σου σε στιλ hair of thrones και να φορέσεις κάποιο μακρύ λινό φόρεμα και να δώσεις ένταση στους ώμους με ένα μπολερό με φουσκωτά μανίκια.

Όσο για τον καλό σου ιδανικά θα πρέπει να έχει μαύρα μακριά μαλλιά και μουσάκι. Το ένα φρύδι του μπορείς να το επιμεληθείς λιγάκι για να φέρνει ακόμη περισσότερο στον Καλ. Το άι-λάινερ για τα μάτια του απαραίτητο!

Βρικολακιάσαμε:

Από τότε που το twilight έκανε must τα pale faces, ονειρεύεσαι πως έχεις βρει τι θα ντυθείτε τις απόκριες! Μπορεί να είναι η Μπέλα και ο Έντουάρντ η έμπνευσή σας και η αλήθεια είναι πως θα σας βγει και πολύ οικονομικά το όλο κόνσεπτ. Το βασικό που θα χρειαστείτε είναι ανοιχτόχρωμους φακούς επαφής για τα μάτια και δόντια τα οποία μπορείτε να βάζετε και να τα βγάζετε ανάλογα με την ...περίσταση. Κατά τ'αλλα δεν μένει παρά να φορέσετε τα ρούχα καθημερινά, ένα τζιν και ένα πουκάμισο ο Έντουαρντ και ως Μπέλα θα χρειαστείς εκτός από το τζιν και ένα απλό τοπ, μην ξεχνάς να “στραβώνεις” λίγο και τα χείλη σου για να είσαι ίδια!

Nύφη και γαμπρός:

Εδώ μιλάμε με ένα θέμα με υπόβαθρο! Αν είστε παντρεμένοι και έχεις ακόμη το νυφικό δεν υπάρχει καλύτερο θέμα για την αποκριάτικη στολή σας. Θα θυμηθείς την μέρα που παντρευτήκατε και ποιος ξέρει μετά το αποκριάτικο πάρτι μπορεί να πάτε για δεύτερο μήνα του μέλιτος! Αν είστε καιρό μαζί και δεν έχετε παντρεμένοι το ζήτημα ίσως περιπλέκεται λίγο περισσότερο, αλλά είναι πάνω απ' όλα μια πρόβα αν ετοιμάζεστε να κάνετε το βήμα.

Μπαμπαστρούμφ και Στρουμφίτα:

Εδώ το βασικό είναι πως θα γίνετε και οι δυο μπλε! Φυσικά και δεν γίνεται να είναι ο ένας μπλε και όχι ο άλλος, γιατί τότε ακυρώνεται όλη η ιδέα. Η Στρουμφίτα φοράει συνήθως ένα λευκό φορεματάκι οπότε δεν θα σου κοστίσει και πολλά. Σημαντικό είναι επίσης να έχεις ξανθά μαλλιά ή μια αντίστοιχη περούκα ενώ ο Μπαμπαστρουμφ καλό είναι να φοράει κόκκινες μπότες!

Άγγελος και διάβολος:

Τώρα το ποιος θα είναι ποιος μπορείτε να το βρείτε μεταξύ σας! Όποιος από τους δυο ντυθεί άγγελος θα πρέπει να έχει ένα φωτοστέφανο και φτερά ενώ ο διάβολος θα πρέπει να φοράει οπωσδήποτε κάτι κόκκινο!