Μόνη; 4 DIY οικονομικές & σέξι αποκριάτικες στολές για να σε προσέξει

03.03.2016
Ποιος είπε πως για να ντυθείς στο αποκριάτικο πάρτι πρέπει να ξοδέψεις μια περιουσία; Μπορεί να γράψαμε για τις αποκριάτικες στολές που είναι ιδανικές για ζευγάρια, όμως τι γίνεται αν είσαι ελεύθερη; Παρακάτω θα βρεις ποιες είναι οι πιο οικονομικές στολές στολές που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στο αποκριάτικο πάρτι! Ε.Α.

Στο τσίρκο:

Αν θέλεις μια απλή αλλά άκρως ερωτική αμφίεση για το αποκριάτικο πάρτι τότε δεν έχεις παρά να διαλέξεις το αγαπημένο σου διχτυωτό καλσόν και να φορέσεις το κορμάκι σου και ένα σακάκι απο επάνω. Το καπέλο είναι το μόνο που θα χρειαστείς να αγοράσεις.

Σέξι Νύφη:

Ναι εντάξει θα σε προσέξει και ακόμη και φοβηθεί λιγάκι θα έρθει να σου μιλήσει. Εσύ μπορείς άνετα να πεις πως τη στολή την δανείστηκες από την κολλητή σου και πως είσαι ελεύθερη και εκείνος θα σκέφτεσαι πόσο πολύ σου πηγαίνει!

Σέξι ναυτάκι:

Εντάξει τι να πούμε τώρα για τη συγκεκριμένη... στολή. Μπορείς να παραλείψεις τη φανέλα του ναύτη και το μαύρο μαντίλι αφού θα χρειαστείς ένα μπούστο όπως αυτό της φωτογραφίας σε αποχρώσεις μπλε-λευκού και ένα αντίστοιχο καυτό σορτσάκι για να εντυπωσιάσεις στο πάρτι.

Λαγουδάκι:

Τα εσώρουχα σου - σε ροζ χρώμα όπως της Πάρις Χίλτον- είναι τα βασικά για να πετύχεις το λουκ. Οι ζαρτιέρες προεραιτικές ανάλογα με το πόσο πολύ θέλεις να τον κάνεις να σε προσέξει!