Τα κομμάτια-κλειδιά του στιλ σου για το τριήμερο

24.03.2016
Τριημέρακι έρχεται και αφού βρεις σε ποιο μέρος θα βρεθείς ή τι πρόγραμμα θα κανονίσεις, καλό είναι να ξέρεις και ποια είναι εκείνα τα κομμάτια μόδας που είναι τα απαραίτητα για το στιλ σου! Ε.Α.

Το φούτερ:

Θες casual καθημερινό και άνετο ντύσιμο για το τριήμερο; Που θα σε βολέψει από το πρωί μέχρι το βράδυ; Τότε το φούτερ σου δίνει άπειρες δυνατότητες να το συνδυάσεις και να το φορέσεις όλη την ημέρα! Με boyfriend σκισμένο τζινάκι και sneakers και όχι μόνο! Με skinny jeans, oversized φούτερ, γόβες και statement κολιέ. Ακόμα και με φούστα μπορείς να το φορέσεις το φούτερ, full ή και pencil, μόνο που πρέπει να το βάλεις από μέσα.

Το δερμάτινο τζάκετ σου:

Αν αναζητάς ποιο είναι το ιδανικό πανωφόρι για τις ημέρες αυτές τότε σίγουρα το δερμάτινο τζάκετ σου θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και στη βόλτα και τον καφέ αλλά και στο ποτό το βράδυ. Φόρεσέ το με το τζιν σου για μια πρωινή casual εμφάνιση ή και με την αγαπημένη σου μίντι φούστα για να δημιουργήσεις ένα λουκ ιδιαίτερο για το τριήμερο στο χρώμα που το διαθέτεις. Δεν είμαστε για έξοδα τέτοιες μέρες, εξάλλου όλα είναι μόδα!

Τα sneackers:

Αν ψάχνεις ποιο παπούτσι να φορέσεις τις ημέρες αυτές τότε τα αθλητικά είναι η καλύτερη επιλογή σου. Θα τα φορέσεις όχι μόνο με το τζιν ασου αλλά και με το δερμάτινο κολάν σου ακόμη και τη φούστα σου και θα είσαι και in αλλά κυρίως άνετη να κάνεις πολύωρες βόλτες.

Το πουκάμισο:

Λευκό με τζιν ή το αγαπημένο σου καρό που ταιριάζει με όλα- μέχρι και με δερμάτινο κολάν- το αγαπημένο σου πουκάμισο είναι η τοπ επιλογή του τριημέρου! Δεν μπορεί κάπου έχεις ένα!

To τζιν σου:

Το απόλυτο κομμάτι για τις εξορμήσεις σου που δεν πρόκειται να βγει ποτέ "εκτός" είναι σίγουρα το πιο άνετο και βολικό αλλά ταυτόχρονα τρέντι κομμάτι της ντουλάπας σου ή αλλιώς το τζιν σου. Μην το ξεχάσεις αφού με αυτό μπορείς να δημιουργήσεις σούπερ λουκ! Για τις βραδινές σου βόλτες μπορείς να το συνδυάσεις με τις γόβες σου ενώ το πρωί με τα αθλητικά σου θα το ευχαριστηθείς πολύ. Από επάνω ταίριαξε το με ένα τοπ που σε κάνει και νιώθεις υπέροχα και the sky is the limit στις επιλογές!

Και μην ξεχνάς: " Στιλ σημαίνει να ξέρεις ποια είσαι, τι θέλεις να πεις και να μην δίνεις δεκάρα" Gore Vidal