4 πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε όταν αγοράζουμε εσώρουχα

12.04.2016
Το σκέφτεσαι μέρες τώρα. Τα εσώρουχα σου πλέον δεν έχουν την εφαρμογή που είχαν κάποτε και κυρίως δεν είναι όσο άνετα ήταν παλιότερα. Δεν θέλει και πολύ για να σκεφτείς πως ήρθε η ώρα να τα αντικαταστήσεις με καινούργια. Αν λοιπόν το αποφασίσεις πως ήρθε αυτή η ώρα τότε καλό είναι να διαβάσεις παρακάτω τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείς όταν αγοράζεις εσώρουχα.

Άνεση:

Όταν πρόκειται να αγοράσουμε εσώρουχα, τότε χωρίς αμφιβολία υπάρχουν ορισμένα πολύ σημαντικά πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε.

Έρευνες έχουν δείξει πως η άνεση κατά μεγαλύτερο ποσοστό, η εφαρμογή αλλά και η ποιότητα είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όταν πρόκειται να αγοράσουμε εσώρουχα.

Αναρωτιέσαι αν υπάρχουν εσώρουχα που συνδυάζουν όλα τα παραπάνω; Και όμως υπάρχουν!

Τα αγαπημένα μας sloggi είναι πλέον μια όμορφη, καθημερινή συνήθεια. Μέσα σε κάθε συλλογή sloggi βρίσκουμε καινοτομίες, χρώματα, κοψίματα που ανταποκρίνονται σε κάθε διαφορετική μας ανάγκη.

Αν το ζητούμενο είναι η άνεση τότε η κατηγορία Invisibles (αόρατα) έχει να μας παρουσιάσει πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις και πιο συγκεκριμένα τις αγαπημένες σειρές Light και Touch It, με laser cut τεχνολογία, για απαράμιλλη άνεση και αόρατη εφαρμογή.

Από την σειρά Light

Στα βαμβακερά λέμε “ναι”:

Τα εσώρουχα μας, που τα φοράμε όλη την ημέρα πρέπει να έχουν μια σύνθεση που επιτρέπει στο δέρμα μας να “αναπνέει” καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και δεν χωράει αμφιβολία πως τα βαμβακερά εσώρουχα είναι η καλύτερη επιλογή μας. Αναρωτιέσαι για ποιον λόγο;

Μα φυσικά γιατί υλικά όπως το νάιλον αλλά και το lycra παγιδεύουν την υγρασία και την θερμότητα και αυτό δεν είναι ο,τι καλύτερο για την υγεία σου.

Τα αγαπημένα μας sloggi έχουν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις για μοναδικά βαμβακερά εσώρουχα.

Η κατηγορία Natural (βαμβακερά) είναι συνώνυμο της φρεσκάδας και της απαλότητας. Σειρές όπως Daily Cotton, Dolce και Trio είναι οι αγαπημένες βαμβακερές μας λύσεις για κάθε μέρα, χωρίς να χρειάζεται να συμβιβαστούμε στο στυλ.

Από την σειρά Daily Cotton.

Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου:

Όπως και να το κάνουμε ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείς είναι χωρίς αμφιβολία να είναι μαλακά για να μην σε πιάσουν οι ... ευαισθησίες σου.

Η κατηγορία Sensitive (μαλακά) των sloggi θα σε κάνει απλά να ξεφωνίσεις Wow! Οι σειρές Wow και Wow Lace είναι για μια σεζόν έχουν να παρουσιάσουν μια μεγάλη ποικιλία από σετ που χαρακτηρίζονται από την απαλότητα του υφάσματος και τα μοντέρνα σχέδια.

Να αντέξουν!

Είναι πολύ βασικό τα εσώρουχα που τα φοράμε κάθε μέρα και όλη την ημέρα να αντέχουν στον χρόνο! Η σειρά Evernew είναι χωρίς αμφιβολία μια σειρά που ξεχωρίζει. Εσώρουχα με εγγύηση για πάντα σε όμορφα μοντέρνα χρώματα και κοψίματα, είναι εκείνα που θα μας συντροφεύουν… για πάντα.

Από την σειρά Evernew

Και για να μην ζηλέψει ο καλός σου, που θα ψωνίσεις για εσένα τα sloggi έχουν και την αντρική τους πλευρά. Sloggi men!

Σειρές όπως οι Match, Start, Basic, Urban και Travel ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και απευθύνονται σε άντρες δυναμικούς, που θέλουν να ανακαλύπτουν συνεχώς νέα πράγματα. Για όλους εκείνους που η ζωή είναι μια πρόκληση και αγωνίζονται να την κάνουν κάθε μέρα και πιο όμορφη. Για άντρες με δυναμικό και sport look.

Τώρα σε ΟΛΑ τα sloggi (αντρικά και γυναικεία), 3+1 ΔΩΡΟ!!!!