Και όμως! Δεν είναι ψέμα! Ο Louboutin δημιουργεί για πρώτη φορά μπαλαρίνες

01.04.2016
Ο οίκος του οποίου το όνομα είναι συνυφασμένο στο μυαλό μας με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια που δεν είναι άλλος από Louboutin που τώρα πατάει γερά στην γη με τις πιο σικάτες και ακαταμάχητες μπαλαρίνες!

Ο οίκος που έχει ως σήμα-κατατεθέν τις κόκκινες σόλες στις γόβες με το γυαλιστερό φινίρισμα, μας παρουσίασε μέσω Instagram τις νέες αφίξεις στη συλλογή του που αναμένεται να βολευτούν όλες οι γυναίκες!

Οι σικάτες μπαλαρίνες που ανήκουν στην συλλογή με όνομα «Νude» θα κυκλοφορήσουν αυτές τις μέρες στα καταστήματα, ενώ είναι ήδη διαθέσιμες στο Διαδίκτυο.

Πώς είναι;

Κάπως μυτερές στο μπροστινό μέρος και φτιαγμένες από ματ δέρμα, οι μπαλαρίνες του οίκου Louboutin έχουν στο μπροστινό μέρος ένα διακριτικό φιογκάκι, ενώ ο οίκος υποστηρίζει πως είναι το πιο βολικό παπούτσι που σχεδίασε ποτέ!

Οι αποχρώσεις:

H κολεξιόν «nude» μεγάλωσε αφού προστέθηκαν δύο νέες αποχρώσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το «Πορσελάνινο nude1» και το «βαθύ σοκολατένιο nude7»! Θα τις βρεις διαθέσιμες σε συνολικά 7 αποχρώσεις του nude και τρία διαφορετικά στιλ! Να σημειώσουμε πως το παπούτσι αυτό έχει ήδη γίνει viral διαδίκτυο με το hashtag #NudesForAll.