6 τάσεις στα παπούτσια για την Άνοιξη

11.04.2016
Τώρα που μπήκε η άνοιξη είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνουμε τα ψώνια μας και να βγάλουμε από πάνω μας όχι μόνο τα χειμωνιάτικα ρούχα αλλά και τα παπούτσια, επιλέγοντας πιο άνετα, αέρινα και χρωματιστά σχέδια. Όλες μας θέλουμε να ακολουθούμε τη μόδα, να είμαστε στιλάτες και κομψές κάθε μέρα, όλη μέρα, είτε φοράμε ψηλοτάκουνα είτε χαμηλά παπούτσια. Η νέα σεζόν προστάζει κομψές και ταυτόχρονα άνετες επιλογές που θα χαρίζουν στιλ και θα αναδείξουν το ντύσιμό μας. Πάρε ιδέες!

Ψηλοτάκουνο πέδιλο με κορδόνι που δένει γύρω από τον αστράγαλο και μοναδικά στρας, είναι η πρόταση του Soltana, που θα φορεθεί πολύ την φετινή σεζόν.

Κομψό και ταυτόχρονα ροκ μποτάκι "τρυπιτό", σαν δίχτυ, από τον οίκο Burberry χαρίζει μοναδικό στιλ στο ντύσιμό σου!

Άνετα slippers σε έντονο χρώμα προτείνει η Prada, θα τα βολευτείς πολύ, ευκολοφόρετο και πολύ άνετο παπούτσι για όλες τις ώρες.

Κομψό και κλασσικό το πέδιλο που είναι ανοιχτό στο μπροστινό μέρος αλλά έχει κλειστή την φτέρνα, είναι μια διαχρονική πρόταση από την Prada.

Ξεχωριστή είναι η πρόταση της Prada, με την animal print γόβα με ελάχιστο τακούνι και λουρί που δένει στον αστράγαλο, είναι η ιδανική επιλογή για casual-chic εμφανίσεις.

Η νέα τάση προσθέτει στην κλασική μυτερή γόβα λουράκια που αναδεικνύουν το σχέδιο και το χρώμα του παπουτσιού, από τον οίκο Alexander Wang.