4 κομμάτια που πρέπει να βάλεις στην πασχαλινή σου βαλίτσα

26.04.2016
Οι πασχαλινές διακοπές πλησιάζουν και εσύ δεν ξέρεις τι πρέπει να πάρεις μαζί σου στις διακοπές είτε βρεθείς στο χωριό είτε στο νησί, είτε απλά πας μια εκδρομούλα. Παρακάτω θα βρεις ποια είναι τα βασικά κομμάτια που πρέπει να πάρεις μαζί σου!

Από τα ανοιξιάτικα σόου του οίκου Givenchy.

Κάτι σε δαντέλα!

Ναι η δαντέλα είναι μόδα και φέτος. Δαντελένια φορέματα, τοπ, μπλούζες με λεπτομέρειες δαντέλας ή ακόμη και φανελάκια με δαντέλα όλα καλοδεχούμενα στην βαλίτσα σου. Η τάση προσδίδει ρομαντισμό και δίνει έξτρα πόντους θηλυκότητας στο στιλ σου, ενώ πλέον ακόμη και κομμάτια που θυμίζουν έντονα homewear είναι διανικές επιλογές και για έξω.

Ένα φορεματάκι σε γραμμή Α:

Mας θυμίζουν λίγο δεκαετία του '60 και θα είναι το must trend της σεζόν Α/Κ '16. Η γραμμή άλφα είναι ιδανική για όλους τους τύπους σώματος, αφού κρύβει τυχόν ατέλειες. Οι φούστες και τα φορέματα με αυτή την γραμμή, τονίζουν την λεπτή μέση και αναδεικνύουν την θηλυκότητα μας και είναι μια πολύ σικάτη επιλογή για τις πασχαλινές σου εμφανίσεις.

Mας θυμίζουν λίγο δεκαετία του '60 και θα είναι το must trend της σεζόν Α/Κ '16. Η γραμμή άλφα είναι ιδανική για όλους τους τύπους σώματος, αφού κρύβει τυχόν ατέλειες. Οι φούστες και τα φορέματα με αυτή την γραμμή, τονίζουν την λεπτή μέση και αναδεικνύουν την θηλυκότητα μας.

Με κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ αποτελούν την ιδανική επιλογή για casual αλλά και chic εμφανίσεις. Φόρεσε το φόρεμα ακόμη και με πέδιλα αν το επιτρέπει ο καιρός και θα εντυπωσιάσεις!

Σακάκια παντός καιρού:

Τα γυναικεία σακάκια τον τελευταίο χρόνο έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα. Την νέα σεζόν Α/Κ '16 θα συνεχίσουν να είναι must trend και θα μας χαρίζουν στυλ, αλλά και να μας ζεσταίνουν!

Με παγιέτες, σχέδια αλλά και εντελώς απλά προσθέτουν πόντους κομψότητας ενώ είναι απαραίτητα για τις πασχαλινές διακοπές είτε βρεθείς στο νησί είτε στο χωριό, είτε απλά πας μια βόλτα. Γενικά τώρα που δεν είναι ακόμη καλοκαίρι ειδικά τα βράδια καλό είναι να έχεις πάντα μαζί σου ένα σακάκι και δεν θα το μετανιώσεις.

Νυχτικό-ζακετούλα:

Τώρα που μπορείς και με τις ευλογίες της μόδας μπορείς να φοράς έξω από το σπίτι κομμάτια που μοιάζουν με homewear. Σατέν ρόμπες και παρέο αλλά και δαντελένια τοπ και φορέματα γίονται τα απόλυτα κομμάτια μόδας που φοριούνται και εντός αλλά και εκτός σπιτιού και θα δεις πως ειδικά σε στιλ ζακέτας δεν θα το βγάλεις από επάνω σου!