Ο άπιστος πρώην της Μπούλοκ παντρεύεται ξανά!

21.01.2011

Δεν κράτησαν πολύ καιρό τα παρακάλια του Τζέσε Τζέιμς (Jesse James) για επιστροφή στην αγκαλιά της Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock).

H 46χρονη ηθοποιός θα έχει την ευκαιρία να δει τον πρώην σύζυγό της -με τον οποίο μοιράστηκε 5 χρόνια από τη ζωή της- να παντρεύεται μια 28χρονη γεμάτη τατουάζ κοπέλα!

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε καταθέσει τα χαρτιά του διαζυγίου από τον 41χρονο Τζέιμς, τον Απρίλιο, μετά και τις αποκαλύψεις για τις εξωσυζυγικές σχέσεις που διατηρούσε ο Τζέσε με την Michelle "Bombshell" McGee, μια χορεύτρια που έκανε στριπτίζ και ήταν γεμάτη τατουάζ

Την ανακοίνωση του αρραβώνα και του επικείμενου γάμου του, έκανε ο 41χρονος "άγριος" μοτοσυκλετιστης Τζέσε Τζέιμς στο περιοδικό "People" όπου δήλωσε ενθουσιασμένος για την επισημοποίηση της σχέσης του με την επίσης γεμάτη τατουάζ "Von D" ή κατά κόσμον "Katherine Drachenberg". Και δεν σταμάτησε εκεί ο Τζέιμς, αφού όλο θράσος, δήλωσε:

"Το 2010 ήταν τελικά η καλύτερη χρονιά της ζωής μου γιατί ερωτεύτηκα την καλύτερή μου φίλη. Πρόκειται για μια απίστευτη γυναίκα που στάθηκε δίπλα μου όταν όλος ο κόσμος που έδειξε την πλάτη του.

Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο αγαπησιάρικο και τρυφερό όσο η σύντροφός μου, που προσπαθεί καθημερινά και θέλει να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Η αγάπη μου για εκείνη δεν περιγράφεται. Με τιμά που μου απάντησε θετικά στην πρόταση που της έκανα. Το να γερνάω μαζί της θα είναι ευλογία. Δεν υπάρχει άλλη για εμένα. Αυτή είναι η μία και μοναδική".

Πάντως, το ζευγάρι δεν μένει μαζί στο Λος Άντζελες καθώς η μέλλουσα κυρία Τζέιμς κατοικεί στο Τέξας και προς το παρόν θα διατηρήσουν και τα δύο σπίτια τους.

Κατερίνα Πατούλια