Πού πήγαν οι καμπύλες της Μέγκαν Φοξ;

21.01.2011
Θεωρείται μια από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες στον πλανήτη και ούσα παντρεμένη πια, η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) κάνει ότι μπορεί για να διατηρήσει τον τίτλο της.

Θεωρείται μια από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες στον πλανήτη και ούσα παντρεμένη πια, η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) κάνει ότι μπορεί για να διατηρήσει τον τίτλο της.

Η 24χρονη ηθοποιός γδύνεται και πάλι για λογαριασμό των εσωρούχων και τζιν του Τζόρτζιο Αρμάνι (Giorgio Armani) που από πέρσι αποτελεί τη μοναδική μούσα του σχεδιαστή.

Στις πόζες που παίρνει η σύζυγος του Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Αustin Green) φορώντας μαύρα εσώρουχα στη μια και ένα τζιν λευκό παντελόνι στην άλλη δείχνει σούπερ σέξι αλλά είναι εμφανές πως οι διάσημες καμπύλες της έχουν μειωθεί αισθητά.

Στην εν λόγω φωτογράφιση που αποτελεί τμήμα της ανοιξιάτικης καμπάνιας Emporio Armani Women’s Underwear και Armani Jeans για το 2011, διακρίνονται αισθητά τα τατουάζ της Μέγκαν, ένα ψηλά στην πλάτη κι ένα στα πλευρά σε αντίθεση με την τακτική που ακολουθεί πλέον η Αντζελίνα Τζολί να κρύβει ή να καλύπτει τα τατουάζ της.

Μαζί με την Φοξ και καλύπτοντας το ανδρικό κομμάτι, φέτος ο Τζόρτζιο Αρμάνι επέλεξε τον διάσημο τενίστα Ραφαέλ Ναδάλ (Rafal Nadal) που με τα σωματικά προσόντα του, δείχνει πως κέρδισε επάξια την θέση του! Ο Ναδάλ αντικατέστησε τον διάσημο ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) που αποτελούσε μέχρι πρότινος το ανδρικό πρόσωπο για τα εσώρουχα Αρμάνι!

Πάντως, η ιδιαίτερα λεπτή φιγούρα της Μέγκαν Φοξ, σχολιάστηκε και στην πρόσφατη απονομή των Χρυσών Σφαιρών, όπου η 24χρονη ηθοποιός φορώντας μια κουφετί τουαλέτα, σχολιάστηκε μάλλον αρνητικά.

Οι κακές φήμες λένε πως η καριέρα μοντέλου της Φοξ πηγαίνει πολύ καλύτερα από την καριέρα της ηθοποιού που ακολουθεί αφού και η τελευταία της ταινία "Jonah Hex" πάτωσε στο box office, όπως άλλωστε συνέβη και με το θρίλερ "Jennifer's Body" το 2009.

Κατερίνα Πατούλια