Ήρθε το μωράκι της Πενέλοπε Κρουζ

26.01.2011
Το πρώτο τους παιδί καλωσόρισαν την Τετάρτη η 36χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem), όπως αποκάλυψε η "El Pais".


Το πρώτο τους παιδί καλωσόρισαν την Τετάρτη η 36χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem), όπως αποκάλυψε η "El Pais".

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, η Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) γέννησε στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στο διάσημο νοσοκομείο Σίνταρς Σινάι (Cedars Sinai), χωρίς όμως να αναφέρεται πουθενά το παραμικρό για το φύλλο ή το όνομα του παιδιού.

Το ιδιαίτερα χαμηλών τόνων ζευγάρι των βραβευμένων με Όσκαρ ισπανών ηθοποιών είναι γνωστό για την έντονη μυστικοπάθεια με την οποία αντιμετωπίζει την προσωπική ζωή του σε σχέση με τη δημοσιότητα. Εξάλλου, σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είχε γίνει γνωστό το πόσο "έγκυος" ακριβώς ήταν η Πενέλοπε.

Σήμερα όμως ήρθε μία νέα δημοσίευση να ρίξει φως στο... σκοτάδι!

Το περιοδικό "Hola" αποκαλύπτει το φύλλο του μωρού, παραθέτοντας μάλιστα και τη δήλωση του εκπροσώπου του ζευγαριού προς επιβεβαίωση: "Η Πενέλοπε και ο Χαβιέ καλωσόρισαν τον πρώτο τους γιο στην οικογένεια. Τόσο οι γονείς όσο και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας".

Σύμφωνα πάντα με το ισπανικό περιοδικό στο πλευρό της φρέσκιας μανούλας βρέθηκε από την αρχή ο ανυπόμονος μπαμπάς που δεν έχασε στιγμή από τον τοκετό αλλά και τα μέλη των δύο οικογενειών τους. Να τους ζήσει.

Η Κρουζ και ο Μπαρδέμ είχαν γνωριστεί το 1992 τα γυρίσματα της ταινίας "Jamon Jamon"αποσπάσματα της οποίας μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί- αλλά έγιναν ζευγάρι το 15 χρόνια μετά, το 2007, όταν ξαναβρέθηκαν στα πλατό της ταινίας του Γούντι Άλεν (Woody Allen) "Βίκι Κριστίνα Μπαρτσελόνα" ("Vicky Christina Barcelona"). Παντρεύτηκαν μυστικά στην Καραϊβική τον Ιούλιο και σήμερα κρατούν στην αγκαλιά το πρώτο τους παιδάκι.

Στο μεταξύ, αξίζει να πούμε ότι στις υποψηφιότητες για φετινά Όσκαρ που ανακοινώθηκαν χθες, είδαμε το όνομα του Χαβιέ Μπαρδέμ στη λίστα με τους υποψήφιους για τον πρώτο αντρικό ρόλο, για την ερμηνεία του στην ταινία "Biutiful".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα