Διπλός γάμος το Μάιο

02.02.2011
Ξαναφοράει γαμπριάτικο κοστούμι ο Αλέξανδρος Σταύρου! Σύμφωνα με πληροφορίες, το Μάιο θα γίνει ο γάμος του Στέφανου και της Μελίτας (Χρύσα Παπά) στα «Μυστικά της Εδέμ», ενώ δεν αποκλείεται λίγο αργότερα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Μαριάννα Τουμασάτου, που ενώ γράφονται αυτές οι γραμμές περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Ο πολιτικός γάμος του αγαπημένου ζευγαριού της σοουμπίζ έγινε τον Οκτώβριο με μεγάλη διακριτικότητα, καθώς τόσο ο Αλέξανδρος όσο και η Μαριάννα, που ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, είναι άτομα χαμηλών τόνων. Ο ηθοποιός, που έχει ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία fan club, ούτε στη σειρά θα μείνει μόνος του. Και μπορεί να κόβει φλέβες για πάρτη του η Εριέττα (Μάντυ Λάμπου), αλλά εκείνος μετά το διαζύγιό του από την Εύα (Φαίη Ξυλά) δεν θα έχει μάτια παρά μόνο για τη Μελίτα. Μάλιστα, επειδή ο κόσμος καθορίζει σε μεγάλο ποσοστό την τύχη των ηρώων, τι πιο θεαματικό φινάλε θα μπορούσαν να έχουν τα «Μυστικά της Εδέμ» για τη φετινή σεζόν -καθώς η σειρά θα συνεχιστεί μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου- από το γάμο του Στέφανου με τη Μελίτα;

Για να δούμε λοιπόν, αυτή θα είναι πρόβα... γάμου για τον αγαπημένο ηθοποιό; Κάποιοι που γνωρίζουν το ζευγάρι λένε ότι δεν αποκλείεται να φορέσει το γαμπριάτικο κοστούμι και στη ζωή και να κάνουν με τη Μαριάννα Τουμασάτου και θρησκευτικό γάμο ταυτόχρονα με τη βάφτιση του παιδιού τους. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι αν και στο σίριαλ θα παντρευτεί για δεύτερη φορά, στην προσωπική του ζωή είναι πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της Μαριάννας.