Η "πατάτα" με τον κέρινο Τζάστιν Μπίμπερ

16.03.2011
Στα 17 του χρόνια έγινε… άγαλμα το αγαπημένος τραγουδιστής των απανταχού εφήβων, αλλά το εγχείρημα δεν ήταν τελικά και τόσο επιτυχημένο.


Στα 17 του χρόνια έγινε… άγαλμα το αγαπημένος τραγουδιστής των απανταχού εφήβων, αλλά το εγχείρημα δεν ήταν τελικά και τόσο επιτυχημένο.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) έφτασε στο Μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο όπου επρόκειτο να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοιώματός του γεμάτος ενθουσιασμό.

Μπήκε στην αίθουσα εν μέσω… αλαλαγμών από τα κοριτσόπουλα που είχαν στηθεί επί ώρες στην ουρά περιμένοντάς τον και οι υπεύθυνοι τράβηξαν το σεντόνι.

Τι ήταν και αυτό; Το μαλλί, ίσως λίγο και το στόμα ήταν πολύ πολύ κοντά στην πραγματικότητα, αλλά μέχρι εκεί. Όχι ότι το κέρινο ομοίωμα δεν θύμιζε σε τίποτα τον Τζάστιν, αλλά όσο να'ναι… ίδιους δεν τους λες.

Ο ίδιος ο ποπ σταρ, βέβαια, δεν έδειξε να ενοχλείται στο παραμικρό, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Αντίθετα μάλιστα, αφού το περιεργάστηκε καλά καλά τον κέρινο εαυτό του, τον αγκάλιασε και πόζαρε για τους φωτογράφους. Αρνήθηκε όμως να τον… φιλήσει.

Στη συνέχεια, και αφού χαρακτήρισε την όλη εμπειρία "φανταστική", ο Μπίμπερ φώναξε στη σκηνή και τη μαμά του, Πάτι (Pattie) να περιεργαστεί τον άλλο της γιο.

Το κέρινο ομοίωμα του νεαρού τραγουδιστή δημιουργήθηκε κατόπιν έντονης… ζήτησης από τις θαυμάστριές του. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι την ίδια μέρα με το Λονδίνο έγιναν και αντίστοιχα αποκαλυπτήρια στις γκαλερί της Μαντάμ Τισό στη Νέα Υόρκη και το Άμστερνταμ.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα