Πώς βαθμολόγησαν την Ζέτα οι γονείς του Χατζηγιάννη;

16.03.2011
Ή η οικογένεια του Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι εκπαιδευτικοί ή βλέπουν πολλά ριάλιτι. Γατί πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι οι Χατζηγιαννέοι με το που γνώρισαν τη «νύφη» την βαθμολόγησαν; Ευτυχώς, για την Ζέτα Μακρυπούλια τούς έκανε καλή

Ή η οικογένεια του Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι εκπαιδευτικοί ή βλέπουν πολλά ριάλιτι. Γατί πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι οι Χατζηγιαννέοι με το που γνώρισαν τη «νύφη» την βαθμολόγησαν; Ευτυχώς, για την Ζέτα Μακρυπούλια τούς έκανε καλή εντύπωση κι έτσι πήρε υψηλή βαθμολογία.

Αλλά ακόμη κι αν της έδιναν μικρό βαθμό κι έβγαινε... προτεινόμενη, εμείς είμαστε εδώ. Θα στέλναμε sms και θα την κρατούσαμε στο σπίτι των Χατζηγιάννη. Την αποκάλυψη για την υψηλή βαθμολογία που έδωσαν στην αγαπημένη του έκανε ο ίδιος ο αοιδός, ο οποίος δεν κρατούσε τον ενθουσιασμό του για την καλή εντύπωση που έκανε στους γονείς του.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι εκείνοι την λάτρεψαν από την αρχή και τους έκλεψε την καρδιά, χωρίς να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Αυτά είναι. Και η Μακρυπούλια, όμως, είναι το ίδιο ενθουσιασμένη με τα μελλοντικά «πεθερικά», τα οποία το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας που βρέθηκε το ζεύγος στη Κύπρο, την είχαν στα όπα όπα. Τώρα, δε μένει να μάθουμε αν έπαιξε βαθμολόγηση και από τους Μακρυπουλαίους στον Χατζηγιάννη και τι βαθμό πήρε το αγόρι της Ζέτας! Στην επόμενη συνέντευξη θα μας πουν.