Και 3η "Spice Girl" περιμένει μωρό ταυτόχρονα!

21.03.2011
Μήπως είναι στο νερό, μήπως ξέρουν κάποιο κρυφό μυστικό; Όπως και να έχει, βρισκόμαστε πλέον στην επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης ενός ακόμα πρώην μέλους του συγκροτήματος "Spice Girls".

Μήπως είναι στο νερό, μήπως ξέρουν κάποιο κρυφό μυστικό; Όπως και να έχει, βρισκόμαστε πλέον στην επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης ενός ακόμα πρώην μέλους του συγκροτήματος "Spice Girls".

Ήδη, γνωρίζαμε πως η Βικτόρια Μπέκαμ περιμένει το τέταρτο παιδί της και την πρώτη της κόρη ενώ και η "Baby Spice" Έμα Μπάντον (Emma Bunton) ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβριο μέσω του Twitter πως ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Τώρα, ήρθε η σειρά της Mel B κατά κόσμο Μέλανι Μπράουν να ανακοινώσει πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με το Στίβεν Μπελαφόντε (Stephen Belafonte):

"Είμαστε ενθουσιασμένοι. Περιμέναμε τέσσερα χρόνια να αποκτήσουμε μωρό και πετάμε στα σύννεφα. Φυσικά, ποτέ δεν θα είμαστε εντελώς έτοιμοι για αυτό που μας περιμένει", τόνισε η 35χρονη τραγουδίστρια στο περιοδικό "Hello".

Το ζευγάρι ξεκίνησε να προσπαθεί να αποκτήσει μωράκι κοντά στα Χριστούγεννα και μερικούς μόνο μήνες αργότερα, τα ευχάριστα νέα τους χτύπησαν την πόρτα. Η Μέλανι δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θέλει να μάθει το φύλο του μωρού ενώ τόνισε πως οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι και η ίδια ένιωθε άρρωστη και κουρασμένη.

Η τραγουδίστρια έχει 2 κόρες από τον προηγούμενο γάμο της, την 12χρονη Phoenix Chi από τον πρώτο της γάμο με τον χορευτή Jimmy Gulzar και την τρίχρονη Angel από την σύντομη σχέση της με τον ηθοποιό Έντι Μέρφι. Ο σύζυγός της έχει κι αυτός μια κόρη, την εξάχρονη Ζιζέλ.

Ο 35χρονος σύζυγος της Μελ πέταξε από την χαρά του μόλις πληροφορήθηκε τα ευχάριστα νέα και οι δυο τους το γιόρτασαν με ένα μπουκάλι σαμπάνια αφού ήταν η τελευταία φορά που η Μέλανι θα έπινε αλκοόλ για τους επόμενους μήνες της εγκυμοσύνης.

Η πρώτη που αναμένεται να γεννήσει είναι η Έμα μέσα στον Μάιο ενώ η Βικτόρια θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της κοριτσάκι τον Ιούλιο. Τώρα, τι μαγικό συμβαίνει με τα πρώην μέλη του συγκροτήματος "Spice Girls" κανείς δεν ξέρει. Πάντως, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες "Spice", η Mel B πολύ θα ήθελε να ξαναβρεθούν όλες μαζί επί σκηνής.

"Πολύ θα ήθελα να ξαναγίνουμε συγκρότημα. Δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα και μιλώ μόνο για τον εαυτό μου"!

Και γιατί να μην το θέλει! Θυμήσου μια από τις μεγάλες επιτυχίες του γυναικείου συγκροτήματος που άφησε εποχή "Say you' ll be there" στο βίντεο που ακολουθεί:

Kατερίνα Πατούλια