Η Ελένη "καρφώνει" Λάτσιο - Μακρυπούλια!

21.03.2011
Το θέμα της ημέρας δεν είναι άλλο από τον Dancing with the stars και οι εκπομπές ανάλογου ύφους και περιεχομένου ασχολούνται αποκλειστικά με την πρεμιέρα του show. Κι εννοείται ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν θα αποτελούσε εξαίρεση κι έτσι ο «Καφές»

Το θέμα της ημέρας δεν είναι άλλο από τον Dancing with the stars και οι εκπομπές ανάλογου ύφους και περιεχομένου ασχολούνται αποκλειστικά με την πρεμιέρα του show. Κι εννοείται ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν θα αποτελούσε εξαίρεση κι έτσι ο «Καφές» της που σέβεται τον εαυτό του ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το θέμα. Το αξιότιμο πάνελ μαζί με την παρουσιάστρια σχολίασε τους πάντες και τα πάντα. Από τους «επώνυμους» συμμετέχοντες, ίσα με την κριτική επιτροπή και την παρουσιάστρια.

Κι επειδή στον «Καφέ» δεν ξέρουν τι θα πει λογοκρισία, ασχολήθηκαν και με το θέμα Γιάννης Λάτσιος – Ζέτα Μακρυπούλια, που πέρυσι μας «έκαιγε», αλλά φέτος ελέω Μιχάλη Χατζηγιάννη, δεν έχει ενδιαφέρον. Τόσο μεγάλο, διότι οι δυο τους χθες επιδόθηκαν ξανά στο γνωστό περσινό παιγνίδι τους. Και αυτό παρατήρησε και η πρώην σύζυγος, Ελένη, η οποία φρόντισε να πετάξει ατάκα-καρφί.

«Αν κάνουν φέτος παιγνίδι, θα βγει ο Χατζηγιάννης να τους κυνηγάει». Δεν ξέρουμε, αν πίσω από τα λόγια της Ελένης κρύβεται μία άλφα ενόχληση ή έκανε την ίδια απλή σκέψη που κάναμε κι εμείς οι τηλεθεατές παρακολουθώντας κριτή και παρουσιάστρια στην πρεμιέρα. Σημασία έχει ότι ετούτη είναι και η μεγάλη αλήθεια. Και βλέπουμε τον Χατζηγιάννη στα επόμενα Live να κάθεται δίπλα δίπλα με Λέοντα Πατίτσα!