Το γκέι φιλί του Τσάρλι Σιν

22.03.2011
Στο προηγούμενο επεισόδιο της οδύσσειας του Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen), είχαμε αφήσει τον γνωστό ηθοποιό με 2 γυναίκες στην έπαυλη του και φανερά ευτυχισμένο που η τουρνέ του έχει ξεπουλήσει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της οδύσσειας του Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen), είχαμε αφήσει τον γνωστό ηθοποιό με 2 γυναίκες στην έπαυλη του και φανερά ευτυχισμένο που η τουρνέ του έχει ξεπουλήσει.

Έλα όμως που οι εξελίξεις τρέχουν και πλέον στην έπαυλη του άνεργου ηθοποιού εγκαταστάθηκε πλέον ακόμα μία καλλονή. Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα “"The Sun", η γνωστή στα κλαμπ του Χόλιγουντ Μέγκαν Λεβάντ (Megan Levant) μόλις 26 ετών μπαινοβγαίνει χαλαρά στην έπαυλη του Σιν τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο 45χρονος ηθοποιός μοιράζεται ήδη το χλιδάτο τσαρδάκι του με τη Νάταλι Κένλι (Natalie Kenly) και τη Ρέιτσελ Ομπερλίν (Rachel Oberlin) που και οι δυο δεν έχουν σβήσει ακόμα τα 25 κεράκια στη γενέθλια τούρτα τους.

Η τελευταία κατάκτηση του Σιν, η Μέγκαν, είναι γνωστή για την αγάπη που τρέφει στους πενηντάρηδες ενώ αποτελεί και συχνή επισκέπτρια στην έπαυλη του Playboy. Η 26χρονη, αποκάλυψε πως βλέπεται με τον Τσάρλι εδώ και μήνες ενώ στο προφίλ της στο Twitter, δηλώνει φαν της βότκας και του πορνό, ό,τι πρέπει δηλαδή για τον Σιν!

Οι άλλες δύο κάτοικοι στην έπαυλη του ηθοποιού, δηλώνουν χαρούμενες που ο 45χρονος φέρνει "νέο αίμα" στο σπίτι! Πάντως ο Τσάρλι Σιν που έχει ήδη ξεπουλήσει για την τουρνέ που θα πραγματοποιήσει αφού τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα σε λίγες ημέρες και όλο και νέες πόλεις προστίθενται στην περιοδεία του.

Φυσικά, ούτε κι αυτό είναι αρκετό για τον Σιν που προκαλεί ακόμα! Στην χτεσινή του εμφάνιση στο σόου του Τζίμι Κίμελ, στο ξακουστό “Jimmy Kimmel Live”, ο Σιν επέστρεψε δριμύτερος, εισέβαλε στο πλατό και αφού τόνισε ότι δεν μπορεί να μείνει (ενώ το κοινό τον εκλιπαρούσε για το αντίθετο), κάθισε για λίγα λεπτά.

Ο Κίμελ άρπαξε την ευκαιρία και τον ρώτησε πως τα πηγαίνει κι αν κοιμάται καλά. Ο θρασύς Σιν βρήκε την ευκαιρία, πέταξε το κορυφαίο "Τζίμι τα χείλη σου μου φαίνονται πολύ ενυδατωμένα" και τον φίλησε χωρίς προειδοποίηση στο στόμα.

Και μιλάμε για ένα καυτό φιλί που άφησε τους πάντες άφωνους! Δες και το βίντεο που ακολουθεί και κλείσε εισιτήρια για την περιοδεία του Σιν! Τέτοιο σόου δεν πρέπει να το χάσουμε.

Κατερίνα Πατούλια