Μια 22χρονη ξανθιά στη ζωή του Τάιγκερ Γουντς

22.03.2011
Είναι τελικά έτοιμος ο Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) να ασπαστεί και πάλι την μονογαμία;

Είναι τελικά έτοιμος ο Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) να ασπαστεί και πάλι την μονογαμία μετά το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του Έλιν;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού μπλογκ TerezOwens.com ο 35χρονος αθλητής και πατέρας 2 παιδιών, έχει καινούργια 22χρονη αγαπημένη, την ξανθιά Αλιζέ Τζόστον (Alyse Lahti Johnston).

Η Αλιζέ είναι βιολογική κόρη του μπειζμπολίστα Τζεφ Λάχτι (Jeff Lahti) και θετή κόρη του του Άλαστερ Τζόστον (Alastair Johnston) ενός από τα μεγάλα κεφάλια της ποδοσφαιρικής ομάδας "Glasgow Rangers".

Ο θετός πατέρας της νέας αγαπημένης του Γουντς, τόνισε στην εφημερίδα "Scottish Daily Record" πως δεν έχει ιδέα για την σχέση [που υποτίθεται πως έχει η κόρη του με τον διάσημο γκολφίστα:

"Ο Τάιγκερ Γουντς υπήρξε γείτονάς μου για 15 χρόια και η Αλιζέ τον ξέρει από τότε που ήταν μικρή. Πραγματικά, δεν έχω ιδέα πως θα μπορούσε να γίνει ερωτικός δεσμός μια τέτοια γνωριμία σαν αυτή που έχουν. Πηγαίνουν χρόνια τώρα στο ίδιο γυμναστήριο, στα ίδια εστιατόρια αλλά δε ξέρω αν πηγαίνουν μαζί ή απλά τυχαίνει να συναντιούνται”.

Και τι να πει ο δύσμοιρος πατέρας που ήταν εκείνος ο οποίος το 1996 (σύμφωνα πάντα με την "Post") έκανε τις διαπραγματεύσεις για να κλείσει ο Γουντς συμφωνία 60 εκατομμυρίων δολαρίων με την Nike, συμφωνία που τον κατέταξε στους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες όλων των αθλημάτων.

Πάντως, η 22χρονη έχει ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές της στο “Ohio State University” και πέρσι είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της και είχε συλληφθεί για εσφαλμένη αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας.

Ο Γουντς, προσπαθεί να ξεπεράσει το σεξουαλικό σκάνδαλο με τις δεκάδες ερωμένες (τουλάχιστον 120 γυναίκες υποστήριξαν πως διατηρούσαν δεσμό μαζί του) που του κόστισε το γάμο του με την Έλιν Νόρντεγκρεν τον περασμένο Αύγουστο και την απώλεια χρυσών συμβολαίων με μεγάλες εταιρίες!

Η πρώην σύζυγος του Γουντς, μάλλον προσπαθεί να ξεπεράσει πως το κοριτσάκι της διπλανής της πόρτας επί τόσα χρόνια, είναι αυτό που έκλεψε την καρδιά του Γουντς τελικά.

Κατερίνα Πατούλια