Hip hop γάμος στο Ψυχικό

11.04.2011
Για χρόνια δήλωνε εργένης! Η αγάπη του όμως για τη σύντροφό του θα τον κάνει να αποχωριστεί για λίγο τα casual ρούχα φορώντας το γαμπριάτικο κοστούμι.

Ακόμη και σήμερα ο Νίκος Βουρλιώτης -ή Nivo για τθαυμαστές του- δηλώνει πως δεν είναι υπέρμαχος του γάμου και εξηγεί πώς πήρε τη μεγάλη απόφαση: «Ουσιαστικά δεν είμαι εργένης. Είναι σταθερή η σχέση μου τα τελευταία χρόνια. Για μένα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ο γάμος. Σέβομαι, όμως, την επιθυμία της Ολγας και θα το χαρώ και εγώ, όπως και η οικογένειά της».

Ο τραγουδιστής των Goin’ Through και η 23χρονη νηπιαγωγός είναι μαζί τρία χρόνια ενώ τον τελευταίο χρόνο μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Γνωρίστηκαν σε αγώνες beach volley την εποχή που η Ολγα είχε ξεκινήσει το μόντελινγκ, όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα αποφάσισε να αποσυρθεί. Η ίδια δεν κυνήγησε ποτέ τη δημοσιότητα και διατηρεί χαμηλό προφίλ, όπως ακριβώς και ο αγαπημένος της Νίκος.

Στο ζευγάρι αρέσουν πολύ οι εκδρομές και τα Σαββατοκύριακα όποτε μπορούν φεύγουν εκτός Αθηνών. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου οι θαμώνες γνωστού ουζερί στη Θεσσαλονίκη αμέσως αναγνώρισαν τον Nivo και την αγαπημένη του. Το ζευγάρι αφού απόλαυσε διάφορα μεζεδάκια συνοδεία κρασιού, έκανε στη συνέχεια τη βόλτα του και τα ψώνια του στα καταστήματα της συμπρωτεύουσας. Το ίδιο βράδυ διασκέδασαν σε πολύ γνωστό club της πόλης.

Πριν από λίγες ημέρες οι περίπου 800 καλεσμένοι τους έλαβαν το λιτό προσκλητήριο του γάμου. «Σας προσκαλούμε στοn γάμο μας που θα γίνει τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2011, στις 20.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, Ν. Ψυχικού». Ο τραγουδιστής των Goin’ Through και η αγαπημένη του αποφάσισαν να μην παντρευτούν Σαββατοκύριακο ώστε να μπορέσουν να βρεθούν μαζί τους και οι επώνυμοι φίλοι τους. Και αν τα στοιχήματα για τη γαμπριάτικη εμφάνιση του Nivo δίνουν και παίρνουν η νύφη έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την πεπατημένη: Η Ολγα Καρπαθάκη επέλεξε ένα ρομαντικό δαντελένιο νυφικό του οίκου Pronovias με μακριά ουρά. Τα μαλλιά της θα επιμεληθεί ο Τρύφωνας Σαμαράς και το μακιγιάζ ο Φρέντυ Καλομπράτσος.

Κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο κολλητός του γαμπρού, αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Νίκος Καραχάλιος. Αλλωστε, όλοι γνωρίζουν πως ο γαμπρός είναι φανατικός Ολυμπιακός. Στη γαμήλια δεξίωση που θα ακολουθήσει στο κτήμα «Ορίζοντες» στο Κορωπί έχουν προσκληθεί περίπου 400 φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού. «Περισσότερο πάρτι θα είναι παρά δεξίωση. Το ζευγάρι ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους τους και εννοείται πως ο Νivo θα τραγουδήσει», μας είπε φίλος του γαμπρού.

  • Πριν τον γάμο
    Πριν από μερικές μέρες οι Goin’ Through τραγούδησαν unplugged στη συναυλία που διοργάνωσε το MTV στο θέατρο Χώρα. Λάκης Γαβαλάς, Κατερίνα Στικούδη, Κατερίνα Τσάβαλου και «Κόκκινα Χαλιά» ήταν μερικοί από τους διάσημους φίλους του Nivo που πήγαν να τον δουν από κοντά. Η Ολγα Καρπαθάκη κάθισε στην πρώτη σειρά και συνεχώς χαμογελούσε στον μέλλοντα σύζυγό της.
  • Ποιος είναι ο NIVO
    Ο Νίκος Βουρλιώτης γεννήθηκε στον Κορυδαλλό το 1970. Ξεκίνησε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα ως γραφίστας και μετά ως πολιτικός γελοιογράφος σε έντυπα. Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 δημιούργησε τους Goin’ Through.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ