Πόσο κοστίζει το σπίτι των Χρουσαλά - Πατίτσα;

11.04.2011
Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι εργασίες για την κατασκευή του «παλατιού» που θα φιλοξενήσει προς το παρόν το ζεύγος Μαριέττα Χρουσαλά και Λεό Πατίτσα και στο μέλλον την οικογένεια τους. Κι αν κρίνουμε από το μέγεθος του οικήματος, το ζευγάρι το παίρνει να γίνει μία... οικογένεια Χωραφά, αφού χώρος υπάρχει και μάλιστα άφθονος.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι εργασίες για την κατασκευή του «παλατιού» που θα φιλοξενήσει προς το παρόν το ζεύγος Μαριέττα Χρουσαλά και Λεό Πατίτσα και στο μέλλον την οικογένεια τους. Κι αν κρίνουμε από το μέγεθος του οικήματος, το ζευγάρι το παίρνει να γίνει μία... οικογένεια Χωραφά, αφού χώρος υπάρχει και μάλιστα άφθονος. Όπως ακούσαμε στο Super Star, το σπίτι των Πατίτσα κοστίζει 10 εκατομμύρια ευρώ (κάπου είχαμε διαβάσει ότι πρόκειται για δώρο της γενναιόδωρης πεθεράς, Μαριγώς Λαιμού) και είναι μόλις 1.000 τμ.

Το οικόπεδο, δε, στο οποίο βρίσκεται (στα νότια προάστια) είναι μόλις 4 στρέμματα. Το σπίτι διαθέτει 16 υπνοδωμάτια, δύο πισίνες, γυμναστήριο, playroom, ενώ η κουζίνα είναι 100 τμ. Σα να λέμε, τριάρι οροφοδιαμέρισμα. Μέσα στο οικόπεδο υπάρχει κι ένα κτίσμα 100 τμ, όπου θα μένει το υπηρετικό προσωπικό.