Γουίδερσπουν: Έχω νοσταλγήσει την προσωπική μου ζωή

12.04.2011
Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που έγινε νυφούλα -για δεύτερη φορά- η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και μιλάει για τα προβλήματα που της έχει δημιουργήσει η δημοσιότητα.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που έγινε νυφούλα -για δεύτερη φορά- η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και μιλάει για τα προβλήματα που της έχει δημιουργήσει η δημοσιότητα.

Μιλώντας στη "Vogue"–όπου είναι και εξώφυλλο για τον μήνα Μάιο- η Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) θρηνεί για τη χαμένη της προσωπική ζωή.

Μεταξύ άλλων, η 35χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι μερικές φορές κάθεται στο αυτοκίνητο και κλαίει μόνη της, αφού δεν μπορεί να κυκλοφορήσει έξω όπως θα ήθελε.

Λίγο παρακάτω όμως, παραδέχεται ότι παρόλο που μεγάλο μέρος της ζωής της ανήκει σε άλλους, δεν θα την άλλαζε με τίποτα.

Ό, τι και αν έχει χάσει στην πορεία, η Γουίδερσπουν υποστηρίζει ότι το κέρδισε 10πλάσια σε… εμπειρία και αυτό τη γεμίζει απεριόριστα, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης τονίζει πόσο τη βοηθούν οι καλοί της φίλοι να "ξεκλέψει" μερικές πολύτιμες στιγμές ιδιωτικής ζωής.

Η Ρις παντρεύτηκε τον αγαπημένο της 40χρονο ατζέντη Τζιμ Τοθ (Jim Toth) μια αυστηρά ιδιωτική τελετή στην 7 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλή της στο Οχάι της Καλιφόρνια. Καλεσμένοι στο μυστήριο ήταν μόνο οικογένειες και πολύ πολύ στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Ο γάμος αυτός ήταν ο πρώτος για τον Τοθ ενώ η Ρις υπήρξε παντρεμένη για οκτώ χρόνια με τον ηθοποιό Ράιαν Φιλίπ (Ryan Philipe), ο οποίος είναι και πατέρας των παιδιών της, της 11χρονης Άβα (Ava) και του 7χρονου Ντίκον (Deacon).

Κατά τα άλλα η επόμενη ταινία στην οποία θα δούμε τη Γουίδερσπουν είναι το δράμα εποχής "Water for Elephants" που έρχεται στην Ελλάδα στις 5 Μαΐου. Δίπλα στη Ρις, όπως μπορείτε να δείτε και στο τρέιλερ της ταινίας στο βίντεο που ακολουθεί, θα δούμε τον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και τον Κρίστοφ Βάλτζ (Chritoph Waltz).

Ζωή Κίττα