Μεγιστάνας «πολιορκεί» τη ζωή της

12.08.2008
Σαουδάραβας κροίσος έχει κάνει κόλαση τη ζωή της παντρεμένης δημοσιογράφου, Μαρίας Γιαχνάκη. Ερωτευμένος μαζί της από την πρώτη στιγμή, επιμένει να την ενοχλεί χρόνια τώρα. Μάλιστα, πρόσφατα, όταν εκείνη βρέθηκε στο Ριάντ, ούτε λίγο ούτε πολύ την κράτησε με το ζόρι κοντά του.

Σαουδάραβας κροίσος έχει κάνει κόλαση τη ζωή της παντρεμένης δημοσιογράφου, Μαρίας Γιαχνάκη. Ερωτευμένος μαζί της από την πρώτη στιγμή, επιμένει να την ενοχλεί χρόνια τώρα. Μάλιστα, πρόσφατα, όταν εκείνη βρέθηκε στο Ριάντ, ούτε λίγο ούτε πολύ την κράτησε με το ζόρι κοντά του.

Το ΛΟΙΠΟΝ αποκαλύπτει την περιπέτεια της δημοσιογράφου Μαρίας Γιαχνάκη, η οποία, ενώ δεν δίστασε να περάσει μέσα από εμπόλεμες ζώνες ως πολεμική ανταποκρίτρια του Star, αυτή τη φορά παραλίγο να πατήσει σε... νάρκη! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Όλα συνέβησαν στο Ριάντ, όπου βρέθηκε η Μαρία πριν από περίπου 20 μέρες. Η πολεμική ανταποκρίτρια γνωρίστηκε με την οικογένεια του Σαουδάραβα επιχειρηματία πριν από 5 περίπου χρόνια στην Ελλάδα. Σε ένα από τα ταξίδια της στο Ριάντ η Μαρία συνάντησε για πρώτη φορά και το γιο του επιχειρηματία, που από την πρώτη στιγμή εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για εκείνη.

Ωρες αγωνίας
Φέτος το καλοκαίρι ο πατέρας του νεαρού επιχειρηματία προσκάλεσε τη δημοσιογράφο στο Ριάντ κι εκείνη αποδέχτηκε την πρόταση με χαρά. Όταν έφτασε, ο εμίρης και ο γιος του την προσκάλεσαν σε δείπνο, όπου ο εμίρης της εξήγησε ότι ο γιος του επιθυμεί να την κάνει γυναίκα του και ότι ο ίδιος συμφωνούσε με την επιλογή του. Η Μαρία ένιωσε να απειλείται... Τους εξήγησε πολύ ευγενικά ότι την κολακεύει η πρότασή τους, όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό, αφού εκείνη είναι ήδη παντρεμένη και έχει αποκτήσει μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια. Ο Σαουδάραβας κροίσος όμως επέμενε στην επιθυμία του Αυτή η πίεση έκανε τη δημοσιογράφο να νιώθει άβολα και ανησυχούσε ακόμη περισσότερο όταν ενημερωνόταν καθημερινά ότι στο σπίτι της στην Ελλάδα κατέφταναν συνεχώς πανάκριβα δώρα. Παράλληλα, συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν τόσο εύκολο να φύγει από τη χώρα τους.

Σχέδιο απόδρασης
Βλέποντας το θέμα να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, η δημοσιογράφος ενημέρωσε το σύζυγό της στην Ελλάδα για όσα συνέβαιναν. Στη συνέχεια κατέστρωσαν μαζί ολόκληρο σχέδιο, ώστε να βρεθεί λόγος για να αποχωρήσει και να... γλιτώσει από την πολιορκία του Σαουδάραβα. Ένα σχέδιο που είχε αίσια έκβαση, καθώς η Μαρία εππέστρεψε τελικά στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να αποφευχθεί και πιθανό διπλωματικό επεισόδιο που θα δημιουργούνταν σε αντίθετη περίπτωση. Και μπορεί βέβαια προσωρινά να θεώρησε ότι τη «γλίτωσε», ωστόσο πίσω από την εταιρεία που αγόρασε τα δικαιώματα για να κάνει ταινία το βιβλίο της «Τα τείχη δεν χωρίζουν» κρύβεται ο ίδιος Σαουδάραβας κροίσος, που φαίνεται ότι έχει γίνει η σκιά της! Μ.ΜΠ.