Τι έκανε την Τζένιφερ Λόπεζ να κοκκινήσει σαν παιδούλα;

28.04.2011
Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τη 41χρονη Λατίνα σταρ στο τελευταίο live του "American Idol", που τελικά την έφερε σε μάλλον δύσκολη θέση.

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τη 41χρονη Λατίνα σταρ στο τελευταίο live του "American Idol", που τελικά την έφερε σε μάλλον δύσκολη θέση.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) καθόταν ωραία και καλά στη θεσούλα της στη μέση της κριτικής επιτροπής όταν άρχισαν να τραγουδούν το ντουέτο τους οι δύο διαγωνιζόμενοι Τζέιμς Ντάρμπιν (James Durbin) και Τζέικομπ Λασκ (Jacob Lusk).

Οι δύο υποψήφιοι είχαν επιλέξει να τραγουδήσουν το "I'm Into Something Good" της Κάρολ Νάιτ και από τις πρώτες νότες φάνηκε ότι το διασκέδαζαν τόσο πολύ που ήθελαν να τα μοιραστούν και με άλλους. Συγκεκριμένα με την Τζένιφερ, η οποία παρεμπιπτόντως πρόσφατα ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου.

Μη σταματώντας, λοιπόν, καθόλου το τραγούδι, ο Ντάρμπιν και ο Λασκ πλησίασαν την κριτική επιτροπή και τράβηξαν τη JLo από την καρέκλα της γυρίζοντάς την προς το κοινό.

Εκείνη, με φανερή την έκπληξη στο πρόσωπό της, αρχικά, έκανε μια άκρως χορευτική κίνηση και σταύρωσε με χάρη τα πόδια της, τα οποία αποκαλύφθηκαν σε όλο τους το μεγαλείο προς τέρψη των οφθαλμών όλων των θεατών.

Τελικά, η ερμηνεία των δύο υποψηφίων δεν κέρδισε θετικά σχόλια από τους υπόλοιπους κριτές, ενώ ο Στιβ Τάιλερ (Steve Tyler) δεν κρατήθηκε και τους ρώτησε τι ακριβώς είχαν στον νου τους με όλο αυτό…

Όμως, ό,τι και αν είχαν στο μυαλό τους, το σίγουρο είναι ότι όλοι όσοι παρακολουθούσαν το σόου εκείνη τη στιγμή… το απόλαυσαν.

Ζωή Κίττα