Ζητείται έλληνας γαμπρός για την Τζεν

16.05.2011
Βλέπει την κόρη του μόνη σαν το λεμόνι ο διάσημος ηθοποιός Τζον Άνιστον (John Aniston) κι αποφάσισε να λάβει τα μέτρα του για να βρει γαμπρό στην Τζένιφερ (Jennifer Aniston).

Βλέπει την κόρη του μόνη σαν το λεμόνι ο διάσημος ηθοποιός Τζον Άνιστον (John Aniston) κι αποφάσισε να λάβει τα μέτρα του για να βρει γαμπρό στην Τζένιφερ (Jennifer Aniston).

Ο πατέρας της γνωστής ηθοποιού δίνει το σύνθημα για επιστροφή στις ρίζες και φαίνεται πως αναζητά ήδη γαμπρό ελληνικής καταγωγής για την κορούλα του.

Ο 77χρονος ηθοποιός που υποδύεται από το 1985 τον Βίκτορ Κιριάκις (Victor Kiriakis) στην σαπουνόπερα "Days of Our Lives", βρέθηκε στο 20ο Επετειακό Γκαλά του Ταμείου Υποτροφιών "Hellenic Times" κι εκεί, σύμφωνα με το περιοδικό "People" δεν έλειψαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την 42χρονη Τζένιφερ.

Ο Γιάννης Αναστασάκης όπως είναι το όνομα του πατέρα της Τζεν, με καταγωγή από την Κρήτη δήλωσε πως θα ήταν πολύ χαρούμενος αν η κόρη του κατέληγε με σύντροφο από την Ελλάδα:

"Οι Έλληνες είναι πιο σέξι και καλύτεροι σύντροφοι", τόνισε ο Άνιστον για να συμπληρώσει:

"Θα ήμουν ευτυχής αν η Τζεν έβρισκε έναν Έλληνα. Αλλά θα έπρεπε να είναι καλής πάστας Έλληνας. Εννοώ δηλαδή να θρεθεί ένας ειλικρινής άντρας".

Άξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας της Τζένιφερ είχε πολύ καλές σχέσεις και με τον πρώην σύζυγος της κόρης του Μπραντ Πιτ, για τον οποίο ακόμα και μετά το χωρισμό του ζεύγους, δεν είπε ποτέ κακιά κουβέντα.

Πάντως, πρόσφατα, ένας ηλεκτρολόγος είχε υποστηρίξει πως πέρασε στιγμές έρωτα και πάθους με την Άνιστον, με την οποία γνωρίστηκαν σε γυρίσματα ταινίας, γεγονός το οποιό απέφυγε να σχολιάσει ο πατέρας της στα πλαίσια της εκδήλωσης που τίμησε με την παρουσία του.

Στην εκδήλωση αυτή των Ελλήνων που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 14 Μαΐου, παραβρέθηκαν πολλοί ομογενείς ενώ τιμήθηκε και ο ηθοποιός Γκιλς Μαρίνι (Gilles Marini) που πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ABC, "Brothers & Sisters", ενώ τραγούδησε η Καλομοίρα και ο Θάνος Πετρέλης.

Κ.Π