Ο άντρας που έκανε την Πενέλοπε να κλάψει

17.05.2011
Kαι μπορεί πλέον να μην έχει πάνω της κανένα κιλό από την εγκυμοσύνη, όμως η 37χρονη Κρουζ, με αφορμή και την πρεμιέρα της τέταρτης ταινίας "Πειρατές της Καραϊβικής: σε άγνωστα νερά", θυμάται τη στιγμή που έμαθε πως θα αποκτήσει γιο και κλαίει!

Πριν τέσσερις μήνες περίπου, η Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) έφερε στη ζωή το μονάκριβο γιο της Λεονάρντο, καρπό του έρωτα της με τον ηθοποιό Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem).

Kαι μπορεί πλέον να μην έχει πάνω της κανένα κιλό από την εγκυμοσύνη, όμως η 37χρονη Κρουζ (πρόσφατα και συγκεκριμένα στις 28 Απριλίου είχε τα γενέθλιά της), με αφορμή και την πρεμιέρα της τέταρτης ταινίας "Πειρατές της Καραϊβικής: σε άγνωστα νερά", θυμάται τη στιγμή που έμαθε πως θα αποκτήσει γιο και κλαίει!

Η Κρουζ, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην αμερικάνικη "Vogue" για το τεύχος Ιουνίου που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες και μάντεψε: όταν η κουβέντα πήγε στο γιο της Λίο, η ευαίσθητη μανούλα Πενέλοπε βούρκωσε ξανά!

Η 37χρονη ηθοποιός τόνισε πως η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη αλλά τη γέμισε ευτυχία. Αν σκεφτείς πως έπρεπε να παίζει δίπλα στον εκκεντρικό Τζακ Σπάροου, κατά κόσμο Τζόνι Ντεπ και ταυτόχρονα να μαθαίνει πως στην κοιλιά της έχει το γιο της, ε δεν θέλει και πολύ να σπάσεις.

Πάντως, ο σκηνοθέτης των "Πειρατών", Ρομπ Μάρσαλ (Rob Marshall) δήλωσε πως τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της Πενέλοπε και ειδικά το γεγονός πως θα γεννήσει γιο, γέμισαν με χαρά την Κρουζ και την βοήθησαν να αποδώσει ακόμα καλύτερα στο ρόλο της στην τέταρτη συνέχεια της σειράς ταινιών.

Βέβαια, που μυαλό τώρα για ταινία για την χαζομαμά Πενέλοπε, αφού ο γιος της Λίο που γεννήθηκε τον Ιανουάριο, της έχει πάρει το μυαλό. Όπως αποκάλυψε στη "Vogue" με δάκρυα στα μάτια:

"Συγνώμη! Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό (να βάλει τα κλάματα δηλαδή). Ήταν ξαφνικό και κάτι που δεν περίμενα. Αλλά από την πρώτη στιγμή, ένιωσα τόσο μεγάλη αγάπη για το παιδί μου. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Μόνο έτσι μπορώ να το περιγράψω. Σε μεταμορφώνει εντελώς μέσα σε δευτερόλεπτα.

Η φύση είναι σοφή και σου δίνει εννιά μήνες για να προετοιμαστείς αλλά εκείνη τη στιγμή, όταν βλέπεις το προσωπάκι του παιδιού σου, αλλάζεις εντελώς. Ακόμα κι αν το έχεις ακούσει από φίλους και συγγενείς, ότι έτσι θα συμβούν τα πράγματα, μέχρι να συμβεί και σε σένα, είναι δύσκολο να κατανοήσεις το θαύμα της φύσης βαθιά στην ψυχή σου.

Η μητρότητα άλλαξε και τον τρόπο που αντιμετωπίζω τον κόσμο γενικά. Ακόμα και όταν έχεις παιδιά γύρω σου και τα αγαπάς, όταν αποκτάς το δικό σου, το συναίσθημα πολλαπλασιάζεται. Σπαράζει η καρδιά σου όταν ξέρεις πως υπάρχουν τόσα παιδιά στον κόσμο που υποφέρουν τόσο".

Ακόμα όμως κι τις άγρυπνες νύχτες, ο Λίο δεν αφήνει την Πενέλοπε να κοιμηθεί, η ίδια παράπονο δεν κάνει:

"Κάποιες βραδιές κοιμάσαι περισσότερο, άλλες λιγότερο και κάποιες καθόλου αλλά δεν σε πολυ ενδιαφέρει. Αυτό που θέλω είναι ο Λίο να διατηρήσει την ανωνυμία του και να μεγαλώσει φυσιολογικά. Θέλω ο γιος του και τα παιδιά μου γενικά, εφόσον αποκτήσω κι άλλα, να μεγαλώσουν όπως ένα παιδί που δεν έχει επώνυμους γονείς. Το γεγονός πως ο πατέρας τους κι εγώ αποφασίσαμε να κάνουμε τη δουλειά αυτή, δεν σημαίνει πως δίνουμε σε κάποιον το δικαίωμα να εισβάλλει στην ιδιωτική μας ζωή".

Κατερίνα Π.