Ένας ακόμη γιος για τους Σαρκοζί

24.05.2011
Βήμα βήμα έρχονται οι αποκαλύψεις για τις υψηλές αφίξεις στην Πρώτη Οικογένεια της Γαλλίας.


Βήμα βήμα έρχονται οι αποκαλύψεις για τις υψηλές αφίξεις στην Πρώτη Οικογένεια της Γαλλίας.

Ύστερα από μήνες φημολογίας σχετικά με την εγκυμοσύνη της Κάρλα Μπρούνι (Carla Bruni), την περασμένη εβδομάδα ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση. Τώρα τα νέα αφορούν το φύλο του μωρού…

Έτσι, σύμφωνα με τον στενό φίλο του Νικολά Σαρκοζί (Nicolas Sarkozy), Ζακ Σεγκελά (Jacques Seguela), ο πρόεδρος και η σύζυγός του ετοιμάζουν –για ακόμη μια φορά- γαλάζιο δωμάτιο.

Μιλώντας στη Βελγική εφημερίδα "Le Soir" ο Σεγκελά, ο οποίος παρεμπιπτόντως ήταν και ο άνθρωπος που σύστησε το ζευγάρι το 2007- αποκάλυψε ότι έρχεται ο… γιος.

"Οι πληροφορίες μου –και είναι πολύ καλές- μου λένε ότι το μωρό θα είναι αγόρι", ισχυρίστηκε ο Ζακ Σεγκελά, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που θέλουν να μην δουν "ροζ χρώμα" στο σπίτι των Σαρκοζί.

Το μωρό θα είναι το δεύτερο της Κάρλα και το τέταρτο για τον Γάλλο πρόεδρο, ενώ σημασία έχει ότι και τα τέσσερα προϋπάρχοντα παιδιά στην οικογένεια είναι αγόρια.

Η Μπρούνι έχει τον 10χρονο Ορελιέν (Aurelien), καρπό που έρωτά της με τον Γάλλο φιλόσοφο Ραφαέλ Ενθοβέν (Raphael Enthoven), ενώ ο Σαρκοζί έχει δύο γιους από τον πρώτο του γάμο με την Μαρί-Ντομινίκ Κουλιολί (Marie-Dominique Culioli) -τον 26χρονο Πιερ και τον 24χρονο Ζαν- και τον 14χρονο Λουί από τη δεύτερη σύζυγό του Σεσιλιά Σιγκανέ-Αλμπενίζ (Cecilia Ciganer-Albeniz).

Η εγκυμοσύνη της Κάρλα Μπρούνι έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τα ΜΜΕ της Γαλλίας. Ωστόσο, ξεχωρίζουμε τις απόψεις που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό "Marianne" και υποστηρίζουν ότι η άφιξη του μωρού θα είναι κάτι σαν "Θείο Δώρο" για τον Σαρκοζί αφού θα συμπέσει με τους τελευταίους μήνες της προεκλογικής του εκστρατείας και αναμένεται να του δώσει αρκετούς… πόντους!

Στο μεταξύ, αναμένοντας τα γεννητούρια, πάρτε μια γεύση από την μέλλουσα μανούλα και την ιδιότητά της ως τραγουδίστρια στο βίντεο που ακολουθεί με το τραγούδι "Quelqu'un m'a dit".

Ζωή Κίττα