Γουίτνεϊ Χιούστον: σκηνή υστερίας στο αεροπλάνο

13.10.2011
Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα για την ταλαίπωρη 48χρονη σταρ και αυτά που μαθαίνουμε δεν είναι και για… καλό.


Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα για την ταλαίπωρη 48χρονη σταρ και αυτά που μαθαίνουμε δεν είναι και για… καλό.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) λίγο έλειψε να φύγει… κλοτσηδόν από την πτήση (!) από πτήση της Delta Airlines στην οποία επέβαινε χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου TMZ, η Γουίτνεϊ ανέβηκε στο αεροπλάνο στην Ατλάντα ήδη "φορτωμένη" επειδή ήδη χάσει –για άγνωστο λόγο- προηγούμενη πτήση.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν που οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι έπρεπε να δέσουν τις ζώνες τους ώστε να γίνει ο τελικός έλεγχος και να ξεκινήσει η πτήση.

Τι ήταν να το ζητήσουν αυτό; Ποιος είδε την ντίβα και δεν τη φοβήθηκε…

Ήρθε και κόρωσε η Γουίτνεϊ και άρχισε να φωνάζει αρνούμενη να δεθεί.

Οι αεροσυνοδοί την πήραν με το μαλακό στην αρχή μέχρι που κάποια στιγμή, και ενώ η ώρα περνούσε και τα νεύρα φούντωναν, κάποιος από το πλήρωμα χρειάστηκε να την απειλήσει ότι αν δεν συμμορφωνόταν με τις οδηγίες τους θα αναγκαζόταν να την απομακρύνουν (!) από το αεροπλάνο.

Τελικά, με τα πολλά, η Χιούστον επέτρεψε σε μια αεροσυνοδό να της δέσει τη ζώνη, ηρέμησε και η πτήση πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Πάντως, για να προλάβουμε τις "κακές γλώσσες", η διάσημη τραγουδίστρια ήταν απόλυτα νηφάλια και το περιστατικό προφανώς αποδίδεται σχεδόν ολοκληρωτικά στην ταραχή της από το γεγονός ότι είχε χάσει την προηγούμενη πτήση. Πληροφορίες, μάλιστα τη θέλουν να έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα της ταινία με τίτλο "Sparkle". Τι να κάνει και αυτή... Αφού το τραγούδι της "τελείωσε", είπε να ξαναθυμηθεί τη μεγάλη οθόνη. Έστω…

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τη μεγάλη της επιτυχία "I will always love you" από την ταινία "Ο Σωματοφύλακας".

Ζωή Κίττα