Γεννήθηκε ο Ρουβάς Jr. - Ξετρελαμένος ο Sakis

15.10.2011
Ναι, ο Ρουβάς τζούνιορ ήρθε στον κόσμο το πρωί του Σαββάτου (ουπς, σαββατογεννημένος ο διάδοχος) και οι διάσημοι γονείς του είναι ξετρελαμένοι. Sakis Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη εδώ και λίγη ώρα κρατούν στην

Ναι, ο Ρουβάς τζούνιορ ήρθε στον κόσμο το πρωί του Σαββάτου (ουπς, σαββατογεννημένος ο διάδοχος) και οι διάσημοι γονείς του είναι ξετρελαμένοι. Sakis Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη εδώ και λίγη ώρα κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

Ο μικρός ήταν κομμάτι βιαστικός, αφού τον…περίμεναν την άλλη εβδομάδα. Η Κάτια την Παρασκευή ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και πόνους κι έτσι μπήκε στο μαιευτήριο Λητώ (εκεί είχε γεννηθεί και η κόρη τους Αναστασία). Εξάλλου, ο Sakis προκειμένου να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του, ακύρωσε την προτελευταία του εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη.

Τελικά, όλα πήγαν καλά, ο διάδοχος γεννήθηκε το πρωί του Σαββάτου με καισαρικη. Μάλιστα, ο Ρουβάς ήταν παρών σε όλη τη διαδικασία, όπως είχε κάνει και στη γέννηση της κόρης τους. Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας.

Να τους ζήσει!!!