Μία τελευταία ευκαιρία ζήτησε ο Άστον από την Ντέμι

17.10.2011
Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση έκανε χθες ο 33χρονος ηθοποιός ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν έγινε γνωστό ότι απάτησε την αγαπημένη του σύζυγο και μάλιστα την παραμονή της έκτης επετείου του γάμου τους.


Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση έκανε χθες ο 33χρονος ηθοποιός ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν έγινε γνωστό ότι απάτησε την αγαπημένη του σύζυγο και μάλιστα την παραμονή της έκτης επετείου του γάμου τους.

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) εμφανίστηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση του Clinton Foundation που πραγματοποιήθηκε στο Hollywood Bowl και χαμογελούσε μόλις και μετά βίας.

Λίγες ώρες νωρίτερα, πηγές της DailyMail αποκάλυπταν ότι ο Κούτσερ είχε ζητήσει μια τελευταία ευκαιρία από την Ντέμι Μουρ (Demi Moore), μετανιωμένος για τις πομπές του.

Πληροφορίες θέλουν την 48χρονη σταρ να έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου, μη μπορώντας να δεχτεί την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα ήταν με δύο λόγια η εξής: ο αγαπημένος της έκανε επί δύο ώρες άγριο και χωρίς προφυλάξεις, σεξ, με την Τεξανή Σάρα Λεάλ (Sara Leal) τη βραδιά που εκείνοι θα έπρεπε να γιορτάζουν την έκτη επέτειο του γάμου τους.

Όμως, η ζωή επιφύλασσε και άλλο χτύπημα στον άμοιρο τον Άστον. Αυτή τη φορά όσον αφορά στα επαγγελματικά του.

Δεν του έφταναν τα προβλήματα στην προσωπική του ζωή, οι πολύ κακές κριτικές που συνεχίζει να λαμβάνει από το πολυδιαφημισμένο "Two and a half men" δεν βοηθάνε και πολύ την κατάσταση.

Είδε και απόειδε λοιπόν και έπεσε στα γόνατα παρακαλώντας την Ντέμι να τον δεχτεί πίσω.

Θα το κάνει, άραγε εκείνη; Ή θα επηρεαστεί από όλους τους φίλους και τους συγγενείς της που τη συμβουλεύουν να γυρίσει σελίδα και να τον αφήσει εκεί που του αξίζει: στο παρελθόν της;

"Η Ντέμι είναι ένα ερείπιο", μεταφέρουν πηγές, υπογραμμίζοντας πόσο δύσκολο θα είναι για κάποια σαν εκείνη που ένιωθε πάντα τόσο δυνατή να ξεκινήσει ξανά από την αρχή στα 48 της χρόνια και μόνη.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι εκτός από τον γάμο της με τον Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) ο οποίος έληξε πολύ φιλικά και της χάρισε τις τρεις κόρες της, η Ντέμι έχει ακόμη έναν αποτυχημένο γάμο στην… καμπούρα της.

Το 1980 η Μουρ ήταν 18 χρονών και παντρεύτηκε τον κατά 12 χρόνια μεγαλύτερό της, μουσικό Φρέντι Μουρ (Freddy Moore). Ο γάμος αυτός κράτησε τέσσερα χρόνια και χάρισε στην Ντέμι το επίθετο με το οποίο έκανε καριέρα. Το όνομα με το οποίο γεννήθηκε είναι το Ντέμι Τζιν Γκίνες (Demi Gene Guynes).

Ζωή Κίττα